Melyik a legfontosabb műfaj számodra? Ha csak el akarsz kezdeni egy random animét, melyik műfajból keresel először?
Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 20:47
1/16 anonim válasza:
Horror. Nekem az a műfaj áll a legközelebb a szívemhez,
2/16 anonim válasza:
Slice of life. Mostanában az ilyen kis egyszerű animék fognak meg.
3/16 anonim válasza:
fantasy/zero to hero,a legutáltabb pedig a mecha,nem értem mit lehet nézni a mecha animéken ,segítsetek már mi olyan érdekes benne?
4/16 anonim válasza:
Változó. Jelenleg 2 jó (talán 3) reinkarnációs isekai anime is megy, ez a téma az egyik, ami érdekel. A másik a vígjáték-ecchi, bár egyre nehezebb jót találni, annyit láttam már, illetve sok a sablonos. Amúgy, ha lenne napjainkban jó sci-fi,vevő lennék rá. Az a műfaj is közel áll hozzám még.
5/16 A kérdező kommentje:
Ebben egyet tudok érteni. Eddig csak az NGE és a Code Geass tetszett, mint mecha anime
2021. márc. 8. 21:18
6/16 anonim válasza:
Műfaj alapján csak kizárni szoktam dolgokat, nem azok alapján keresek. Megnézek én bármit, csak ne legyen ecchi és/vagy hárem.
7/16 anonim válasza:
Nem csak annyi hogy legyen egyszerű, semmi szuper erő stb.
8/16 anonim válasza:
Kedvfüggő. Általában Comedy és Action. Mert akkor valószínűleg nem fogom unni. Ezen kívül a horror műfajban keresek sűrűn. De a sport animét is kerestem már későbbre.
9/16 anonim válasza:
Többnyire mindegy, csak happy end legyen. Nem szeretek depizni. De ha van szerelmi szál az animében, az nálam mindig előny.
10/16 anonim válasza:
Ha csak el akarok kezdeni egy random animét, akkor egy random animét kezdek el. Csak arra figyelek oda, hogy ne legyen benne semmi ßuzulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!