Melyik a legfontosabb műfaj számodra? Ha csak el akarsz kezdeni egy random animét, melyik műfajból keresel először?
Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 20:47
11/16 anonim válasza:
Mostanában leginkább a slice of life animékből keresgélek, de szeretem, ha ezekben van egy kis dráma is. Egyébként ez lehet amiatt van, mert a szezonosok közül sok a brutálisabb, erőszakosabb amit jelenleg nézek és pont nem olyan rég unalmamban nagyon hamar ki is végeztem egy ilyen drámaibb slice of life-t, ami eléggé lekötött, szóval ez egyfajta levezető is tud lenni miután letudtam a heti szezonos részeket.
12/16 d ? válasza:
Sounen.Fantasy.Actio.Harcmuveszeti.Magia.Tortenelmi.Adventure.Slice of life.Demon.Ramance.Drama.Termeszet feleti.Kb enyi.
God of high school
Jujutsu kaisen
Black clover
Kumo desu ga
Tensei shitara
Jaku chara
SK8
Boruto
13/16 anonim válasza:
Melyik fogyaték pontozott le mindenkit? Nőjünk már fel, kisfiam!
14/16 anonim válasza:
Fantasy és bl. Mostanában ezek után szoktam érdeklődni.
15/16 anonim válasza:
Nőjünk. Például azzal, hogy nem picsogunk amiatt, hogy lepontoznak. Akik lepontoznak, azokat nem hatod meg vele, pontozást visszavonni nem lehet, bármennyire is jó lenne, mert néha azért mellé kattint vagy meggondolja magát az ember. Az egyetlen amit elérsz, mint az ábra mutatja, hogy adsz még egy kommentet a lepontozóknak, plusz még azok is adnak neked egyet, akik az elsőt nem pontozták le.
16/16 anonim válasza:
Shouen, Sport, Bl, fantasy, romantikus, horror
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!