Akik animések, miért csak az animéről tudnak beszélni? Több ilyen ismerősöm is van, és valahogy mindig egy random témából az animére lyukadunk ki.
Én elsősorban ennek a mentális hátterére voltam kíváncsi, nem arra, hogy az itt lévő animések mi másról is tudnak beszélni.
Szerintem nem túl egészséges, ha valaki ennyire ebben a világban él. Ismerősöm pl anime játékokkal játszik, egész nap ezeket nézi, és totál éretlen majdnem 25 éves korára. Ez már káros.
"Én elsősorban ennek a mentális hátterére voltam kíváncsi"
Az ember arról tud beszélni, amit csinál vagy érdekesnek tart. Ha találkozol egy világelső sportolóval, akkor ő is elsősorban az általa űzött sportról fog tudni beszélni, mivel ideje nagy részét az tölti ki.
Ez pedig minden ember típusra elmondható. A többség esetében arról van szó, hogy nem lelkes semmiért, így inkább azt fogyasztja, ami szembejön.
"Szerintem nem túl egészséges, ha valaki ennyire ebben a világban él."
Szerintem lényegesen egészségesebb, mint azzal foglalkozni, hogy más mit csinál szabadidejében.
"Ismerősöm pl anime játékokkal játszik, egész nap ezeket nézi"
Ezzel semmi probléma, mivel bőven van értelmes, mély felnőtteknek szóló anime, játék.
Általánosságban az animék jobb minőséget szoktak felmutatni, mint a nyugati média, így valójában jobb dolgokat fogyaszt, mint az átlag.
"és totál éretlen majdnem 25 éves korára"
Ez miben nyilvánul meg? Hogy szeret arról beszélni? Ez nem jelent semmit.
Én is beszélgetek erről olyan ismerősömmel is, aki egyáltalán nem néz animét, mivel be tudok dobni egy olyan témát, amit egy adott anime felvetett kérdésként és akkor mi is megbeszéljük, hogy mit gondolunk az adott témáról. EZ pedig bármi lehet, kapitalizmus kritika, öngyilkosság stb.
"Ez már káros."
Azért jó lenne, ha nem te döntenéd el szakemberek helyett, hogy mi a káros, mivel láthatóan nem sokat értesz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!