A mainstream animék közül a Naruto. A többit nagyjából helyén szokták kezelni.
Esetleg még az FMAB. Félreértés ne essék, nagyon jó, de sokan a top1 helyet garantáltnak gondolják, miközben nem az.
EZ A SAJÁT VÉLEMÉNYEM NEM AKAROK SENKIT MEGBÁNTANI!!!!
szerintem:
Naruto
Attack on Titan
Tokyo Revengers
Dragon Ball
Most néztem egy olyan unalmas és semmitmondó animét, hogy még mindig fogom a fejem. 12-ből 9 részt néztem meg hátha történik valami. Nem tudom hogy túlértékelt e de szerintem kerüljétek messziről.
Magical Warfare
4 Dragon vall hogyan lehetne túlértékelt?
Jó persze nem egy death note de sosem akart az lenni hanem mindig is az egysuer történet és a jó harc jelenetekről szólt!
Valamint műfaj alkotó is!
Többibe is bele tudnék kötni de azokat hagyjuk
De inkább mondjunk azt hogy ezek nem tetszettek neked mintsem túlértékelt
Írói szempontból az aot hatalmasat ugrott és már a cselekmény egészen művészi lett
A revengers inkább egy hiánypótló… láttunk már idő utazóst (erased és re:zero) viszont ez a japan gang nem volt jelen eddig és bizony tényleg a korai gangeket adja vissza akik inkább voltak lázadók mintsem bunozok mivel akkor tájt (olyan 1800-1950 körül) japan eléggé korrupt volt)
Naruto az naruto szerintem nincs hypeja neki mert hát ember 20 éve megy valamint nagyon szidják
Egyedül a dragon ball-t érzem hogy semmi joga nincs senkinek sem túl értékeltnek nevezni pedig nem is a kedvencem mert hát korszakalkotó és műfajalkotó volt
5 igen azt anno néztem mikor ez a mágikus akadémia volt a reflektor fényben! Akkor ott nem volt rossz csak hát tényleg semmit mondó volt valamint már akkor a végénél illogikatlan! Egyedül az animáció érte meg
Amugy semmi hype-ja nincs senki sem tartja jó animének
Nem hype-ról beszélek, ahogy a kérdező sem. A kérdés az overratedről szólt.
Aminek a Naruto megfelel.
Mellesleg a Tokyo Revengers is a sok bakijával, de azt legalább nem tagadják, mint ahogy a Naruto hibáit szokták.
6 Jó bocsánat igazad van nem maga az anime túlértékelt hanem Goku, hogy lenne már a legerősebb anime karakter ha a saját univerzumában sem a legerősebb? Mármint a Goku fanok mind ezt állítják hogy ő a legerősebb és senki nem győzheti le(és ezért van Goku túl értékelve és nem az anime még egyszer bocsi)
Nem az hogy nem tetszettek nekem, csak szerintem ezek olyan animék amiket *egyszer megnézel és utánna soha többet*
Az Aot-ot bírtam és nem rossz, de szerintem ez a világmegváltós dolog és az hogy közben Eren megölte az emberek 80%-át ez így mi a fasz? Most mindenki felkapta az Aot-ot, de szerintem a negyedik évadot nagyon elbaszták. Olvastam a mangát és nem értem miért kellett minden jó karaktert megölni és ráadásul annak hogy feláldozták magukat semmi értelme nem volt.
Nem tom a Tokyo Revengers-nek pár részét láttam és nekem nem jött be és vannak páran akiknek szintén nem tetszett, de a legtöbbnek meg igen és nagyon fel hypolták.
Na hát az egyik leg fel hypoltabb anime az a Naruto, mindenki csodálja és isteníti miközben egy átlag szintű animének felel meg.
Itt nem a magyarokról beszélek hanem a külföldiekről, de Magyarországon is sok ember szereti ezeket de a külföldiek hypolják nagyon mintha valami világmegváltó animék lennének több száz animét láttam amik százszór jobbak ezeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!