Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a legtúlhájpoltabb...

Melyik a legtúlhájpoltabb széria az alábbiak közül?

Figyelt kérdés
Melyik az amelyik körüli hype a leginkább idegesít titeket, és amelyik szerintetek a legérdemtelenebbül van felkapva, a legtúlértékeltebb?

2021. dec. 27. 19:42
A kérdező szavazást indított:
Marvel filmek
Star Wars
Trónok harca
Witcher
Harry Potter
Stranger Things
Halálos iramban filmek
31 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
74%

A Marvel filmek elképesztően irritálnak, bár alapvetően profi munkának tartom őket. Nem, nem jó filmnek, de össze vannak rakva tisztességesen... viszont ezekkel lehet a legjobban kikergetni a világból. A Bosszúállók első része érte el EGYEDÜL nálam azt, hogy elaludtam rajta, előtte és utána soha nem fordult elő ilyen.

A Star Wars filmekből mindenki nagyon szidja az újakat, szerintem sem nőttek fel a várakozásokhoz, de általában a nézhető szint fölött vannak, annak ellenére, hogy már ezektől is herótom van.

A Trónok harca hype is már idegesítő mértékeket öltött, de még ezt mondanám leginkább jónak, kivéve az utolsó 2-3 évadot. A könyveket nem olvastam, de az a tippem, hogy azok egész jók lehetnek, lehet hogy majd később rászánom magamat a végignyálazásukra.

A Witcher könyveket imádtam, és azt az egy játékot is, amivel játszottam (a hárommal). A sorozat viszont nagyon a bögyömben van. Főleg ez a második évad rossz, hát fizikai szenvedés nézni. Ha nem olvastam volna a könyveket, nem tudom mi a francot fogtam volna fel belőle, nagyon kapkodós az egész.

A Harry Potterrel semmi bajom, a könyveket is élveztem gyerekként/kamaszként, a filmek is alapvetően jók. Ezek a könyvek szerettették meg velem az olvasást.

A Stranger Things első évada nagyon jó volt, a másodikat már eléggé untam, aztán itt abba is hagytam.

A Halálos iramban filmekből kb. az első 4-5 részt láttam, az elsőt kivéve szigorúan mindig ittas állapotban. Értem én hogy poén sz..rt nézni, de azért valamilyen szinten hihetetlen számomra, hogy ez a sorozat ennyi részt megélt. Mennyi van most belőle, mindennel együtt? 10-nél is több?

2021. dec. 29. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!