Miért imádják még mindig a halálos iramban filmeket az emberek miközben már régen elment más irányba ? Miért termel még mindig sok pénzt a széria?
annyira sajnálom ,de tényleg,hogy a tokiói hajsza szereplői is átmentek ebbe a scifibe már mivel ők építik az űrkocsikat :D
Scifi kérem szépen. Semmi jelentősége nem volt,hogy hant is vissza hozták. Mr.Senki kurt russell beszervezte ügynöknek. Na jól van. Anyám mit csináltak ezzel a szériával ezek.
Nem az a helyzet hogy erre még mindig vevők, hanem hogy erre is vannak vevők. Nem feltétlen annak tetszenek az új részek aki az elsőkért volt oda.
Amúgy meg látványos, rém egyszerű popocornmozikra mindig van igény.
Nem csak egyféle ember van. Vannak, akik élvezik a látványfilmeket, nem kell orbitálisan jó legyen, elég, ha látványos és akciódús. Nem azt mondom, hogy akik ezeket szeretik nem szeretnek mást.
A zs kategóriás filmeket is csomóan megnézik, pedig azok tényleg ótvar sz@rok. De vannak, akik jót röhögnek rajta. Nem kell többet belelátni, ez is egy szórakozási forma.
Én is újra és újra elmegyek moziba az új részekre. Nem a kedvenc filmjeim, de tudom élvezni. Bár az is igaz, hogy a Hobbs és Show már nekem sem tetszett annyira, de a 8. részig nekem nincs vele bajom. A helyén kezelem. Tudom, hogy a fizikát nem ismeri, tudom, hogy más 50x meg kellett volna mindenki haljon benne, mert olyanokat kapnak, de én ezt el tudom engedni 2 óra szórakozásért cserébe.
Nálam is többet ér egy Sötét lovag trilógia, Taxisofőr, 12 dühös ember, Kínai negyed, Nem vénnek való vidék stb, de ez nem zárja ki azt, hogy élvezzem Adam Sandler filmjeit vagy éppen a Halálos iramban szériát.
Az pedig alapjáraton, hogy egy széria más irányba megy el se nem pozitív, se nem negatív. A kérdés az, hogy ez egy jó irány-e vagy sem. Totál megértem azokat, akiknél nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!