Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csal a megérzésem a leszbikuss...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csal a megérzésem a leszbikusságát illetően?

Figyelt kérdés
Heteronak mondja magát, de én úgy érzem, hogy van benne bi, leszbi hajlam... én akarok bele többet låtni? Vagy amikor olyan cicásan bújik hozzám, akkor tényleg akarhat valamit???

#leszbikus #guydar #megėrzės
2019. jan. 19. 12:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ės én hogy próbálkozzak be nála? Te mit tennél a helyembe? Nyilván nem akarok beégni sem, de mit csináljak, hogy finoman érzékeltessem, hogy szeretem.
2019. jan. 19. 15:14
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben venném a bátorságot és megmondanám neki, nem szenvednék és ne haragudj de várnám a sült galambot. Inkább égjek be de legalább tudjam, mit érez mint ez a bizonytalanság, meg 35 évesen még játszmázás, szórakozás egymással. Egy értelmes,felnőtt nő előtt amúgy sem fogsz beégni ezzel.
2019. jan. 19. 15:18
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vålaszokat, szeretnėk bátor lenni. De félek, hogy elveszítem.
2019. jan. 19. 15:40
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom,hogy milyen kapcsolatban vagytok, baráti,kolléganő stb.

De esetleg véletlen szerűen olyan vidit,filmet berakni amiben van olyan jelenet ahol két lány legalább csókolózik vagy fogdossa egymást.

Aztán figyelni a reakcióját,ha nagyon elutasító akkor heteró. Ha nem mond semmit,mondjuk az sem jelent semmit,mert lehet elfogadja a dolgot,de ugyan úgy heteró.

Igazából ilyesmi dolgokkal lehetne legalább reakciót kiváltani belőle.

Lehet azt mondja,hogy kipróbálná ezt a dolgot.

Legjobb barátnőm is sokat dicsért,simogatott,ölelgetett,bújt hozzám ki is derült,hogy biszex.

Szóval bármi lehet.

Mellesleg ha biszex ha leszbikus nem feltétlenül fogja veled tudatni lehet azt hiszi te vagy heteró.

Fura dolgok ezek :D

De rólam se mondaná meg senki,hogy biszex vagyok és a nők is vonzanak.Sőt voltak biszex lány ismerőseim,de akkoriban nagyon elnyomtam magamban. Nem beszéltem nekik sem a dologról. Nem jöttek rá.

2019. jan. 20. 19:13
 15/22 A kérdező kommentje:
Kolléganőm, de azt mondja taszítja az egész leszbi téma, lehet, hogy ez mégsem igaz?
2019. jan. 21. 20:19
 16/22 anonim ***** válasza:

hát ha azt mondja taszítja a leszbi téma akkor valószínűleg heteró.

Csak azért,mert aki leszbi vagy biszex és ilyen téma jön fel, nem lesz elutasító. Semleges maximum,de elutasító nem.Legalábbis én ha kolléganőkkel feljön a téma semleges maradok. Mivel senki nem tudja,hogy biszex vagyok.De nem leszek elutasító ha ez a téma feljön.

2019. jan. 21. 21:06
 17/22 A kérdező kommentje:
De kår...
2019. jan. 21. 23:06
 18/22 anonim ***** válasza:
Sajnos a gaydar sem pontos mindig. Én is szeretek mindenbe belelátni többet, de rá kellett jönnöm, hogy egyetlen megoldással lehet biztosra menni: légy konkrét. Mondd el neki, hogy tetszik neked, adj rá egyértelmű utalásokat és kiderül. Az is lehet, hogy átgondolja és rájön, hogy ő is nyitott a dologra. Ha nem kommunikálsz, sajnos sosem derül ki, pláne ha ő még nem volt nővel, akkor nem fog bátrabban nyitni feléd. Tudom, hogy nehéz megtenni az első konkrét lépést, de muszáj lesz. Ismerős a szitu:(
2019. jan. 28. 13:57
 19/22 anonim ***** válasza:
Most olvasom a többi választ. Szerintem attól még, hogy “taszítja a leszbi téma” nem feltétlenül veszett ügy. Hallottam már ilyen szöveget, aztán amikor nyitottam felé, mégis belement a dologba.
2019. jan. 28. 13:58
 20/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó/utolsó előtti, köszönöm a válaszokat, hogy lehet ezt jól konkrétan elmondani?
2019. jan. 28. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!