Van pár megérzésem a következő futballszezonnal kapcsolatban. Vélemények? (Többi lent)
Figyelj ezt senki nem fogja megmondani
Szerintem az Internek kinéz egy 2. hely, BL-t meglátjuk, ha Modricot leigazolják akkor reális lehet a negyeddöntő
Viszont a Pool szerintem idén az első 4-ben sem lesz benne, hiába erősítettek nagyon jól
Az Arsenal most tényleg hatalmas kérdőjel, sok az új igazolás, új edző, egy teljesen új éra kezdődik ott, kérdés hogy mennyi idő mire összeáll ez a rendszer
Chelsea is nagy kérdés, de ők szerintem ott lesznek a top 4-ben
A Unitedot meg nem tudom miért nézi le mindenki, ha nem szárnyalt volna a City akkor bajnokok lettek volna, ezen kívül Mourinho alatt nagyon kiegyensúlyozott lett a csapat
Akárcsak a Spurs, Tottenham fanként örülök neki de mostmár kellene egy trófea :D
Realt elsőnek? Utóbbi 20 év leggyengébb Realja lesz, ha Modric is elmegy. Jelen pillanatban még az Atletinek is több esélyt adok, mint a Realnak.
Ráadásul utóbbi 10 évben talán 2 bajnoki címet nyertek..
És miért maradt le 20 ponttal a spanyol bajnokságban?
Könyörgöm, a BL párharcokról szól, a Real nagy meccseken nagyon erős volt tavaly de nagyon nem voltak kiegyensúlyozottak, idén meg még gyengébben lesznek. SZERINTEM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!