Van pár megérzésem a következő futballszezonnal kapcsolatban. Vélemények? (Többi lent)
# 8-as tud vmit ! Ma 5-1 !Inter innen már továbbmegy,de ez nem jelent feltétlen negyeddöntőt.
Kérdező is tud valamit,mert a Pool-t csak az MC képes megelőzni.Most épp fej-fej mellett vannak ... Az első kettőben benne lesz a Liverpool,de idén címvédés lesz hosszú idő után.
11
A csodákban csak reménykedni lehet. Én meg Spursos vagyok, ezért remélem, hogy nem lesz igazad :D
Amúgy ezt speciel eltaláltam, de se a poolal, se az uniteddel kapcsolatban nem lett igazam :D
Bár a fene se gondolta, hogy a Chelsea ilyen rohadt erős lesz, az Arsenalnak 12 meccses veretlenségi sorozata van jelenleg is, a City meg a Pool meg konkrétan szárnyal, a Spurs pedig története legjobb PL rajtját futja és így is csak a 4-5. hely környékén mozog.. Rohadt erős az idei PL.
3 nyert meccsel továbbmehetnek a BL-ben,de ugye egyik se könnyű meccs.Igen kissebb csoda kell innentől nekik.De ha az EL-be kiesnek azt megnyerhetik vagy elődöntő simán bennük van!
PL első három helye az már 10 kör után megvan szerintem.
Az MC ott folytatta ahol tavaly abbahagyta,Kevin deBruyne nélkül is aki a legjobbjuk.Tegnap már játszott vele még jobbak lesznek.
Az MC-ről még annyit a BL-ből ki fognak esni.Nem BL csapat.Egy náluk gyengébb képességű külföldi csapat is lehozhat ellenük 1-1 jó félidőt.
Jó példa erre ,hogy eddigi 3BL meccsükön már 3 kapott gólnál vannak.De a bajnokságban 10 meccsen kaptak csak 3-at. 27-3 a gólarányuk. Elképesztő kontraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!