Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Van pár megérzésem a következő...

Van pár megérzésem a következő futballszezonnal kapcsolatban. Vélemények? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval úgy érzem hogy az Inter lesz a Seria A másodikja, és a BL-ben a negyeddöntőben esnek ki. Elég jól igazoltak, sokat látók bennük. Másik: A Liverpool a Premier League első két helyezettje között lesz, viszont a BL-ben a nyolcaddöntő jelenti a végállomást. Szerintetek ezek alapján érdemes lenne sportfogadni? Ha igen, milyen oldalakon lehet ezekre fogadni, csak mert ha jól tudom, TippmixPro-n nem.

2018. aug. 4. 19:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

# 8-as tud vmit ! Ma 5-1 !Inter innen már továbbmegy,de ez nem jelent feltétlen negyeddöntőt.

Kérdező is tud valamit,mert a Pool-t csak az MC képes megelőzni.Most épp fej-fej mellett vannak ... Az első kettőben benne lesz a Liverpool,de idén címvédés lesz hosszú idő után.

2018. okt. 28. 22:07
 12/14 anonim ***** válasza:

11

A csodákban csak reménykedni lehet. Én meg Spursos vagyok, ezért remélem, hogy nem lesz igazad :D

Amúgy ezt speciel eltaláltam, de se a poolal, se az uniteddel kapcsolatban nem lett igazam :D

Bár a fene se gondolta, hogy a Chelsea ilyen rohadt erős lesz, az Arsenalnak 12 meccses veretlenségi sorozata van jelenleg is, a City meg a Pool meg konkrétan szárnyal, a Spurs pedig története legjobb PL rajtját futja és így is csak a 4-5. hely környékén mozog.. Rohadt erős az idei PL.

2018. okt. 28. 23:10
 13/14 anonim ***** válasza:

3 nyert meccsel továbbmehetnek a BL-ben,de ugye egyik se könnyű meccs.Igen kissebb csoda kell innentől nekik.De ha az EL-be kiesnek azt megnyerhetik vagy elődöntő simán bennük van!

PL első három helye az már 10 kör után megvan szerintem.

Az MC ott folytatta ahol tavaly abbahagyta,Kevin deBruyne nélkül is aki a legjobbjuk.Tegnap már játszott vele még jobbak lesznek.

2018. okt. 30. 19:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Az MC-ről még annyit a BL-ből ki fognak esni.Nem BL csapat.Egy náluk gyengébb képességű külföldi csapat is lehozhat ellenük 1-1 jó félidőt.

Jó példa erre ,hogy eddigi 3BL meccsükön már 3 kapott gólnál vannak.De a bajnokságban 10 meccsen kaptak csak 3-at. 27-3 a gólarányuk. Elképesztő kontraszt.

2018. okt. 30. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!