Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan érzésem, megérzésem van, mintha terhes lennék. Mik a terhesség jelei? Lenn több!
Gumi nelkul analis szex? Majd jo kis fertozest osszeszedsz, aztan mehetsz a nogyogyaszhoz!!! Meg a pasid is osszeszedhet valamit....
Nem tudom hany eves lehetsz, de gondolom egy 15-tol nem tobb. Olvasgass a terhesseg tuneteirol es rajossz, hogy nem minden tunet jelentkezik egyszerre. Gyomoreges 2 hettel szex utan? Ne nevettesd ki magad! Szextol szamitva a beagyazodas is kb. a 10. nap tajan van. ES a beagyazodastol szamitva kezd el a test HCG-t termelni. Ki van csukva hogy ha teherbe estel volna mar egne a gyomrod.
Tudod nekem mikor egett terhesen a gyomrom? Legalabb a 20. het utantol. A gyomoregest tobbnyire az okozza, hogy a baba mar olyan nagy hogy a gyomor felnyomodik , nincs neki hely. Nekem szules elotti 2hetben lett mar annyira eros, hogy a Rennie sem segitett es a sav is visszajott...
Emelyges sem ilyenkor jelentkezik, hanem utolso menzesz elso napjatol szamitva a 6.het korultol es valtozoan van akinek csak 10.hetig tart, van akinek 14. hetig vagy akar vegig szulesig.
NEm sokat tudsz a terhessegrol, de nagyon jo lenne, ha sajat erdekedben olvasgatnal rola, 1. hogy ne kerdezz butasagokat, 2. hogy felismerd, ha terhes lehetsz.
Ugyan mar, ezt ugye nem gondolod komolyan? Egy hetes terhesen NEM a terhesseg miatt egett a gyomra. Vagy talan a noverednek elotte soha nem egett a gyomra? Te eg, ezt nem gondolhatod komolyan.
Azert mert valaki terhes ES beteg, vagy epp eg a gyomra, vagy epp ez a baja, az a baja, meg nem biztos !!!! hogy a terhesseg miatt van. Nem kell mindent a terhessegre fogni. Terhesen is lehet pl. gyomorvirus osszeszedni, na mar most akkor nem a terhesseg tenye/lete miatt fogsz hanyni meg hasmenest kapni, hanem a virus miatt. Nem szeretem amikot mindent a terhesseg szamlajara irnak az emberek, mint pl. "oh nekem mar 5 hetes terhesen fajt a derekam". Ja persze, fajt, csak nem a terhesseg miatt, hanem mas miatt.
1 Nem kell foglalkozni a hülye válaszolókkal
2 Tesztet mindenképp csinálj. Egyéb tünetek jelentkeztek pl. reggeli rosszullét? De kicsi az esély, hacsak nem került sperma a hüvelyed közelébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!