Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csal a megérzésem a leszbikuss...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csal a megérzésem a leszbikusságát illetően?

Figyelt kérdés
Heteronak mondja magát, de én úgy érzem, hogy van benne bi, leszbi hajlam... én akarok bele többet låtni? Vagy amikor olyan cicásan bújik hozzám, akkor tényleg akarhat valamit???

#leszbikus #guydar #megėrzės
2019. jan. 19. 12:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Így látatlanba sajnos nem tudjuk ezt megmondani neked, főleg ha nem fejted ki bővebben.

Valaki szerint hülyeség ez a radar és nem működik, nekem valahogy eddig mindig bejött. Ha olyan érzésem volt valaki iránt hogy tuti van benne valami hajlam akkor mindig kiderült hogy igazam volt. Szóval szerintem lehet ezt tudni, de sokan sajnos hajlamosak mindenben többet látni. Az egyetlen biztos módja ha elmondja neked. Ha valóban hetero tartsd tiszteletben, magad miatt is. De azért írhatnál részletesebben mert ebből a két sorból ennél többet nem tudok megállapítani.

Off: Nem guydar hanem gaydar. A "gay" jelenti a meleget, a "guy" a srác.

2019. jan. 19. 12:51
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet jó a megérzésed, bár ezt csak az én szemszögemből mondom. Férjnél vagyok, de a fiú/férfias stílusú, kinézetű leszbikusokhoz szexuálisan(csak és kizárólag) vonzódom.
2019. jan. 19. 13:28
 3/22 A kérdező kommentje:
Mindig mondja, hogy milyen jó az illatom, hogy gyönyörű a szemem, szereti érezni a szívem dobogását. De közben pasikról áradozik, heteronak vallja magát. Pfff. És nem tinik vagyunk, mindketten 35 körüliek.
2019. jan. 19. 13:44
 4/22 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjad. Egy nő mondhat mindenféle hátsó szándék nélkül sima barátnőknek ilyet. Bár ez a szívdobogásos már kicsit fura, de még ha van is benne valami ha férfiakról beszél, akkor úgyse valószínű hogy bármi komolyat akarjon, te meg koppansz.
2019. jan. 19. 13:52
 5/22 A kérdező kommentje:
De kår. Annyira akarom őt
2019. jan. 19. 13:57
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor próbálkozz be, de ha nem ad továbbra sem semmi egyértelmű jelet, akkor a saját érdekedben hagyjad. Vannak nyíltan biszexuális, leszbikus nők ne a "talán nem teljesen hetero" nőkre pazarold el az életed.
2019. jan. 19. 14:07
 7/22 A kérdező kommentje:
Ės mi az egyértelmű jel?
2019. jan. 19. 14:28
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Bevallja vagy legalább megcsókol.
2019. jan. 19. 14:44
 9/22 A kérdező kommentje:
Bárcsak... lehet hogy ennyi idősen mėg maga sem tudja, hogy mi van?
2019. jan. 19. 14:52
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. De a lehet és a talán szavakra nem érdemes alapozni.
2019. jan. 19. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!