Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet igaz a megérzésem, és bejövök neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályomban, aki imád szidni engem másoknak, röhög rajtam stb., bezzeg ha személyesen dolga van velem teljesen visszafogott és normalis. Sokszor azon kapom magam, hogy nez, egyszer odaneztem es ram mosolyogott.. Múltkor beszélgettem egy fiú ismerősömmel a folyosón és a végen megölelt, es amikor ment el hallottam, hogy az osztálytársam elkezdte szidni másoknak őt, hogy mekkora szerencsétlen... Konkretan barmit mondok, vagy csinálok neki azt kommentelnie kell másoknak es rohogni, miközben nem vagyok hivalkodó, vagy feltűnő szemelyiseg. Régóta ismer, sosem voltunk joban, de most baromira idegesit... Ignorálom, mert talan ez neki a legnagyobb büntetés, de legszívesebben megkérdezném, hogy miert foglalkozik ennyit velem... (Most vagyunk 11-esek, szoval meg majdnem 2 evet ki kell birnom)2018. szept. 16. 11:30
1/1 anonim válasza:
Szerintem a srácnak bejössz, csak nem tudja, hogyan kezelje a szitut és úgy viselkedik, mint egy kisgyerek. A legegyszerűbb, ha egyáltalán nem foglalkozol vele (nehéz lesz), és ha utána is "rajtad lóg" akkor egyértelmű, hogy akar valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!