Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik megérzésem legyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik megérzésem legyen a mérvadó?

Figyelt kérdés
Három hete ismerkedünk netről. 21 vagyok benne látok fantáziát, eddig még senki másban sem. Megbízhatónak látom. Ilyen téren jók a megérzéseim. Mégis van valami olyan bennem, hogy nem egészen okés. Nem igazán tudom mi, de van, hogy úgy érzem jobb lenne hagyni a fickót. :S

2018. júl. 19. 09:50
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
3 hete ismerem netről még nem találkoztunk
2018. júl. 19. 09:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Csoportos találkozó nem jöhet szóba? Pl 5-6-an elmentek bowlingozni, a te barátaiddal. “Tudod ez az elhívtak téged és te meg szeretnéd ha veled menne”. Így nem lesz az, hogy ő is hozza a cimbiket. Ott személyesen tudtok beszélni, megismered így is, de védve vagy mert neked ott vannak a barátaid. Ha ezek után is rosszat érzel akkor pedig bízd magad az érzésekre.
2018. júl. 19. 10:00
 3/13 anonim ***** válasza:

#1 válaszoló jót írt. Ha mindenképp találkozni akarsz vele akkor ez jó megoldás lehet.

Amúgy mit nem érzel okésnak?

2018. júl. 19. 10:10
 4/13 anonim ***** válasza:
Na most ettől qrvara okos lettem, "nem egészen okés", ez konkrétabban mit jelent
2018. júl. 19. 10:17
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem, baj nincs, nem gáz ha egyedül talizok vele. Az hogy nem érzem működőképesnek. Szerintem csak kiasználna (mintha nem lenne valódi az érdeklődése) majd ha lenne jobb, dobna. De az is lehet, hogy mindezt csak beképzelem mert mindez új nekem.
2018. júl. 19. 10:17
 6/13 anonim ***** válasza:
És miért, vagy miből érzed azt, hogy csak kihasználna és utána dobna, van valami konkrét okod ezt sejteni, vagy csak most úgy általában megijedtél a párkapcsolat lehetőségének közelségétől...?
2018. júl. 19. 10:20
 7/13 A kérdező kommentje:
Van hogy bunkó. Emiatt gondolom. Vannak fiatalok akik azt hiszik ez bejön de ő már 32 éves. Higgyek a megérzésemnek?
2018. júl. 19. 10:25
 8/13 anonim ***** válasza:

Higyj. Aki van hogy szavaiddal éljek: bunkó, az az is. Dehát valahogy be kell cserkésznie az áldozatát, így jobbnak mutatja magát mint aki.

Ne kezdj vele.

2018. júl. 19. 10:29
 9/13 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem egy személyes találkozót megér, kötelezettséget nem vállalsz, hogyha kicsit megismered és továbbra is kétségeid vannak, akkor nyugodtan be is fejezeted , amit még el sem kezdtél😀
2018. júl. 19. 10:29
 10/13 anonim ***** válasza:
38%
A megérzés sose legyen mérvadó. Használd arra, hogy eldöntsd, mire figyelsz oda jobban, miről beszélgetsz majd vele, milyen információk szükségek, de megérzés alapján dönetni mindig hiba, függetlenül attól, hogy hogy döntesz.
2018. júl. 19. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!