Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itteni nők! Hajlandóak vagytok belátni, hogy vszeg nem mérvadó a véleményetek? Itteni férfiak! Hajlandóak vagytok belátni, hogy nem feltétlenül hazugok és álszentek az itteni nők?
Régóta figyelem az oldalt, és feltűnt, hogy sok kérdésre, ahol a nők igényeiről van szó, felhördülnek az itteni nők, és elmondják, hogy rájuk mennyire nem igaz az adott dolog, nekik nem gazdag a párjuk, ők összejöttek szűz fiúval, nem kell kigyúrt pasi, stb.
Erre pedig sokszor mondják a férfiak, hogy álszentek, hazudnak.
Pedig szerintem nem erről van szó. Bocsássatok meg, hogy leírom, nem a provokáció a célom. Az a helyzet, hogy ide 100%-ig biztos, hogy nem olyan nők írnak, akikről beszélünk akkor, amikor az igényekről érdeklődünk, mert meg akarjuk őket szerezni. Alapból kevesebbet ülnek a gép előtt nők, és egy szép, sikeres, sportos nő egész biztosan nem egy ilyen oldalon tanyázik, pláne nem ül csőre töltve a klaviatúra előtt. Egyszerűen az oldal természete kizárja ezt, valamint a válaszokon is látszik. Ha szép, sportos, magas színvonalú nőkről érdeklődünk, és az ő igényeikre vagyunk kíváncsiak, akkor miért olyan nők írnak választ, akik beérik egy puhos/sovány/átlagos, szűz, kis keresetű férfival?
Nem sértésnek szánom, csak egy alapvető félreértésre szeretnék rámutatni. Nem rátok vagyunk kíváncsiak!
Ha mégis valamiért úgy tűnne, hogy minden nőről beszélünk, akkor a férfi oldal kommunikációjával is gond van, ugyanis ha meg akarunk szerezni bizonyos nőket, és azt tapasztaljuk, hogy magasak az igényeik, és esélyük is van igényeiknek megfelelő férfit találni, akkor 100%-ig biztos, hogy nem a netezős, kisigényű, gyakoris nők kategóriája után ácsingózunk. Még akkor sem, ha a férfi azzal mentegetőzik, hogy átlagos, szolid nőknél próbálkozik. Lehet, hogy szolidak, de az is biztos, hogy szépek, és más értékeket is fel tudnak mutatni, tehát az élet és a genetika nyertesei.
Sportolok és gyakorizok is, na ezt rakd össze...
Különben meg úgysem számít a véleményem. :-D
Az igény az belüéről fakad, nem a "kínálat" határozza meg, nem tudom, ebben mi olyan nehéz?
Azt mégis honnan látod, hogy egy válaszoló milyen nemű? Én nem találok erre jelzést
pedig irkálnak ide fitneszes cicababák.
5-6 év alatt legalább 8al dumáltam,minden alkalommal ők írtak rám egy válaszomra,én még az életben nem írtam elsőre itt senkire.
voltak képek,meg élőben is tali és nem egy ropi vagy dagi jelent meg hanem az a jó csaj aki a képen volt.
a nők ugyanúgy szeretnek popsis,fehérneműs,cicis képeket küldözgetni magukról mint sok pali a farkáról.
szóval ebben egyenlőség van.
Vannak a jöttment nők is itt, őket sajnálom, ők valóban csak párkapcsolati problémákat szeretnének valakivel megbeszélni.
Helyette a szűz fiúkák találják be őket, és elhordják őket mindenféle rbancnak. Na ők se jönnek ide többet.
És mindezt az itt tanyázó, szájkaratézó, baromi önérzetes fotelhercegnők miatt, akik a fsz tudja miért vannak itt, időtöltésnek, provokálni, frusztrációt levezetni a férfiakon, valószínű.
Tele van a világ olyan pökhendi, kihaénnem nőkkel, akik szentül meg vannak győződve a saját fantasztikusságukról, és egy percig nem jut eszükbe, hogy mi a francért vannak egyedül? Jön a magyarázat: hát mert ők ezt választották.
Hülyék lennének beismerni, annyira félresikerültek leginkább agyilag, hogy nincs olyan, aki elviselné őket.
És szépen beültek ide a gyk-ra az ilyenek, és ők mondják, hogy legyen jó párkapcsolatod: feminista nők, gyerekgyűlölő nők, stb.
Pont azok, akiknek valóban nem kellene párkapcsolat sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!