Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak számomra furcsa és nem feltétlenül jó jel, hogy a pasi mások előtt is becezget, bokol?
Figyelt kérdés
Pl. Gyönyörűm vagy szépseg.. Ilyeneket mond akkor is, ha nem csak ketten vagyunk. Nincs semmi köztünk.. Ez normális?2017. ápr. 21. 14:21
1/8 anonim válasza:
Szerintem jó jel. Vagy mindenkivel ilyen, vagy veled nem bírja ki, hogy ne így viselkedjen.
Szerintem ez még mindig jobb mintha bunkó lenne:)
2/8 anonim válasza:
De ki ez neked? haverod, kollegád, valakinek a valakije? Csak mert szerintem ez annak a jele, hogy tetszel neki. Velem is már előfordult, hogy ezt csinálták. Más egyéb jel nincs hogy tetszel neki?
3/8 anonim válasza:
A főnököm csinálja azt, hogy mindenki tündérke meg kedveském, akinek nem jut eszébe a neve. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Kollégám... Másnak nem hallottam, hogy mondta volna..
2017. ápr. 21. 14:26
7/8 anonim válasza:
Szerintem ez szánalmas. :D Mármint a stílus. Az nem baj, ha mások előtt is kifejezi, hogy bír téged, de ne így. Szerintem. :) Nekem nem kéne, az tuti. :D
8/8 anonim válasza:
Szerintem is szánalmas kicsit ez a mézes-mázaskodás mindenki előtt.
Nyilván bejössz neki, azért hív így.
Minden esetre elég személytelen és üres módja a bókolásnak( ezeket bérkire mondhatja), plusz a hányinger kapna el ha akár csak 1-nél többször hallanám valakitől.
Mondjuk én nem szeretem a simulékony embereket eleve.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!