Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mérvadó, ha a lány enyhén ittasan tapad rám?
alapesetben is kedves, közvetlen velem. De buliban már egy kis alkohol után is kicsit "tapadós". Ő kér fel, hogy menjünk táncolni, ujjaival hozzámér, gyakran "túl közel jön", nemegyszer rámtolatott a hátsójával.
A gond az, hogy mindezeket ittasan teszi, és nagyon (már már túlságosan) barátkozó, közvetlen másokkal is.
Hát nem tudom, én nagyon ritkán iszom, de ha igen, akkor én is sokkal közvetlenebb vagyok. Ezt nem úgy kell érteni, hogy szexuálisan közelednék férfiakhoz, de pl a barátaimmal sokkal nyíltabb tudok lenni beszélgetésben is, és fizikailag is közelebb engedem magamhoz azokat, akik egyébként is közel állnak hozzám, csak épp nem tudok feloldódni a mindennapokban. Részeg még sosem voltam, minden cselekedetemmel tisztában vagyok ilyenkor és nem is kell gondolkoznom másnap. Szóval ennyiből, amit leírtál számomra nem derül ki, hogy milyen ez a lány - ha sokszor és sokat iszik és ilyenkor szerinted túlzottan közeledik, zavaróan, akkor beszélj vele, ha fontos számodra egyébkén - mert lehet hogy csak így könnyebben tud veled kapcsolatot teremteni.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!