Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csökken a szemetekben az a...

Csökken a szemetekben az a lány, aki kicsit ittasan lefekszik veletek úgy, hogy alig ismer?

Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 10:07
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem, úgysem akarnék ilyentől kapcsolatot, szóval tök mindegy.
2014. dec. 11. 10:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem. Mivel jozanon nem tenne meg, inkabb orulnek a lehetosegnek.
2014. dec. 11. 10:09
 3/10 anonim ***** válasza:
eléggé, de az ilyent hagynám mert ki tudja ki rakta be neki előttem meg milyen betegséget felejtett el elmondani, stb.
2014. dec. 11. 10:11
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez mit jelent?

Én szinte minden lánnyal, akivel lefekszem, 2-5 randi után szexelünk úgy, hogy előtte ittunk közösen valamit (pl. egy üveg bort). Nem, ők pl. barátnő jelöltek a szememben.

De ha az első találkozásunk estéjén fekszem le vele, akkor igen, tudom hogy dugásra való.

Valahol jó is hogy korán lefeküdtünk, mert nem húzta az időmet és szeretek szexelni, de valahol rossz is, mert tudom hogy így hosszú távú kapcsolatra nekem nem alkalmas, ha aznap este lefekszünk, hogy találkoztunk.

2014. dec. 11. 10:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Én inkább örülnék neki. Amúgy is nagyon ritkán szexelek.
2014. dec. 11. 10:19
 6/10 anonim ***** válasza:
3%
Igen csökken, mivel egy r!banc az illető. :)
2014. dec. 11. 10:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Le azt lefeküdnék vele, de hogy komolyabb lehet e az nem valószínű. Az csak talán...mat vajon hányszor és hány emberrel csinálta már ezt vagy csinálja még az életben.
2014. dec. 11. 10:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem csökken a lány a szemembe, csak akkor már biztosan tudom, hogy nem barátnőjelölt, hanem más...
2014. dec. 11. 10:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Exponenciálisan csökkenő vonzalmat kezdek ekkor érezni, amely a nullához konvergálva megszűnik 1 perc alatt. No sexual offense.
2014. dec. 11. 10:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Inkább örülnék, hogy végre egy nő lefeküdt velem.
2014. dec. 11. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!