Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki TÉNYLEG kinőtte a melegségét/leszbikusságát?
Az ilyenek önmaguknak hazudnak.
Kinőni nem lehet maximum elfojtani.
Én ismerek ilyet. Nem hogy kinőtte, de soha nem is volt igazán leszbikus. Nyilván összekeverte az érzelmeket, és a nagyon szoros barátság, valamint az anya, anyakép hiánya okozta a rajongást a barátnője iránt.
Erre mondják azt, hogy kinövi, igaz, nem teljesen pontos a megfogalmazás.
Ez nem ilyen egyszerű. Hosszú lesz.
Olyan nincs hogy kinövi. Olyan van hogy aki bisexuális de nem olyan erősen pl egy 10-es skálán ahol 0 a full heteró és 10 a full homosexuális, ott mondjuk 3-as akkor ( itt jön az a szó amit hajtogatnak ) a ilyen korba túltengő hormonok jobban előhozzák belőle ezt a bisexualitást ( erre mondják az egyszerübb emberek és azok a tinik akik félnek attól hogy hátha melegek így megnyuktatva magukat hogy : ,,KÍVÁNCSI ")
"Magamon sehogy sem tapasztaltam, lévén kiskorom óta megrögzött hetero. Azt viszont véletlenül tudom, hogy az okosok 24 éves életkorra teszik a nemi identitás végső kialakulását. Innen nézve pedig könnyen elképzelhető, hogy valakinek felnőtt fejjel megváltozik a vonzalma."
de csak szigorúan akkor, ha az illető homoszexuálisnak véli magát. ha heterónak, akkor már kiskorától tudja, mint te. nagyon különös -.-'
egyébként mi az oka, hogy heteróként ennyi meleg kérdésben ott kommentelsz bőszen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!