Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van itt olyan, aki TÉNYLEG...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki TÉNYLEG kinőtte a melegségét/leszbikusságát?

Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem. Vagy mégis milyen forrásból gondolkodnak, akik ilyenekkel állnak elő, hogy az "azonos neműekhez való vonzalom természetes ebben a korban", illetve "ezt még nem tudhatod, meg majd megváltozik" és társai, annyi ilyet látok. Persze mindenkinek változnak a vágyai és a preferenciái az évek során, de nem erről van most szó. Hanem, hogy a homoszexualitást sokszor ilyen egyszeri "kinőhető" dologként állítják be. Na szóval, ki az aki tapasztalta ezt magán?

2014. dec. 25. 03:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy valaki kinövi...olyan van, hogy kamaszként kicsit elment az esze egy-két csajnak, és úgy gondolta, hogy buli leszbit játszani, meg esetleg a pasikkal se jöttek össze a dolgok, mert nem jó pasikat választottak. Szóval sok oka lehet, hogy egy kicsit "lesziznek", de igazából nem leszbikus ők akkor sem.

De én leszbikus voltam 15 évesen is, és most is és az is maradok :'D

20/L

2014. dec. 26. 17:40
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

#10-esnek: A hetero-ságnak is vannak fokozatai. Ennek okairól eddig nem sokat tud az orvostudomány és az etológia. Ez utóbbi egyébként az, ami miatt gyakran találkozhatsz a nevemmel, meg az, hogy én nem szoktam névtelenül kommentelni. És mivel a Szerelem, szex » Szexualitás kategóriába a melegség is beletartozik, így időnként itt is előfordulok.

Ha meg arra célzol, hogy magam is meleg lennék, hadd mondjam el, hogy 56 éves vén fsz vagyok, közel 50 (kizárólag hetero) kapcsolattal és két házassággal a hátam mögött.

2014. dec. 27. 08:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Max a tinik növik ki akik érdeklődtek mindkét nem iránt, aztán amikor csitulnak a hormonok akkor orientálódnak egy irányba. De gyökeresen nem változik meg. Max az intenzitás, hogy éppen melyik nem kerül előtérbe
2015. aug. 11. 09:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor ezredszerre is:

NEMI IDENTITÁS: férfi vagyok, nő vagyok, egyik se, esetleg mindkettő

SZEXUÁLIS ORIENTÁCIÓ: meleg, leszbikus, bi, heteró, pan, aszexuális

A nemi identitásnak semmi köze ahhoz hogy kit akarsz megdugni. A leszbikus is, a heteró is, a bi is ugyanúgy nő, függetlenül attól hogy kihez vonzódnak.

A nemi identitás van akinél már 2-3 évesen, van akinél 60 fölött véglegesül...lásd Catelin Jenner.

Létezik olyan is, hogy valaki egyszerre több nemű, vagy bizonyos időközönként változik nála.

A szexuális irányultság (orientáció) pedig kamaszkorban tör felszínre, de már vannak ismertetőjelei kisgyerekkorban is.

Ahogy a nem esetében, a szexualitásban is megesik, hogy az embernek vannak életszakaszai, más jön neki be 15 évesen, 25 évesen, 35 évesen, vagy 45 évesen.

És ez sokaknál abban nyilvánul meg, hogy X éven át férfiakhoz, X éven át nőkhöz vonzódik.

de ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy "kinövi" a "kamaszkori vadságot".

A homoszexualitás nem valami lázadókori deviancia, amit az ember azért vesz föl, hogy idegesítse a szüleit. Olyan emberrel lefeküdni aki nem vonzz, az szörnyű. Ilyet heccből az ember nem csinál.

2015. aug. 11. 17:08
 15/15 anonim ***** válasza:

"átváltani" természetesen senki nem vált át.

Létezik, hogy valaki bizonyos időközönként ingázik a nemek között, de mindenkinek van egy alapbeállítottsága.

A biszexualitás sem értelmezhető úgy, hogy akkor az egyén szereti a férfiakat illetve a nőket is ugyanúgy. Érdemes a skálán végigmenni, pl. A sokat emlegetett 25 év kapcsán: ha az illető 25 éves koráig csak saját neméhez vonzódott, de most átingázott a másik nemhez, az biztosan biszexuális, de a skálán egészen biztosan kileng a homoszexuális oldalra, ergo egyszer újra "meleg életvitelű" lesz, ami nem zárja ki, hogy ideig óráig a másik nemmel is tud kapcsolatot létesíteni.

Szóval kinőni nem lehet,elnyomni igen, ideiglenesen áttérni is.

2016. jan. 28. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!