Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek a nőies vagy a fiús...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek a nőies vagy a fiús lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

2018. febr. 9. 20:35
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
60%
Mondd már el légyszi,hogy hogy tudnak kommentet törölni? Beteg vagy kislány. Belemagyarázol dolgokat ártatlan kifejezésekbe. Sajnállak.
2018. febr. 11. 17:54
 32/35 anonim ***** válasza:
Lehet kommentet törölni. Valaki szó szerint azt írta hogy az ilyen látens heteró, csak törölték.
2018. febr. 11. 18:00
 33/35 anonim ***** válasza:
65%

Kizárólag nőies.

Egyébként pont tegnap láttam életemben először leszbikus párt, utcán, kézenfogva. Édesanyámmal voltam, mondtam, hogy 2 nő, és nem hitte el, ugyanis az egyikőjükről én is csak azért tudtam megállapítani, hogy nő, mert nagyon közel álltam hozzájuk és hallottam őket beszélgetni.

Furcsa volt. Mármint biztosan én vagyok korlátolt és nehezen tudom elfogadni, hogy valaki nem a másik nemét nézi, hanem mögötte az embert. De nekem akkor sem érthető, hogy ha már nem a férfiakhoz vonzódik egy nő, akkor miért nem nőies nőt választ.

2018. febr. 11. 18:06
 34/35 anonim válasza:
60%
Utolsóval egyetértek. Ezt nem tudom én sem megérteni. Sőt azt sem,hogy miért kell a fiús csajoknak kiakadni,ha nekünk (egyeseknek) a nőies nők jönnek be.
2018. febr. 11. 19:28
 35/35 anonim ***** válasza:
Nekem is a nőies jōn be. :) írhat aki az :) 22/L
2018. febr. 17. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!