Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek a nőies vagy a fiús...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek a nőies vagy a fiús lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

2018. febr. 9. 20:35
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
82%
#10 Teljesen mindegy az egy teljesen más probléma, mindegy hogy melyik leszbikusnak milyen nők jönnek be, az csak ízlés kérdése de a férfiakat ne keverd ide, semmi köze nincs egy leszbikusnak egy pasihoz.
2018. febr. 9. 21:18
 12/35 anonim ***** válasza:
86%

Hihetetlen, hogy mindenbe bele tudnak kötni, a lényeg, hogy megkérdőjelezzék az ember szexuális érdeklődését állandón.

Ha egy leszbi pár felcsatolhatóst használ, akkor látens heterók.

Ha egy transz lány (aki hormonkezelt és pénisze sincs) megtetszik egy leszbikusnak, akkor látens heteró.

Ha egy fiús lány megtetszik egy leszbikusnak, szintén nem leszbikus, mert hát miért is lenne az.

Unalmas már:D

Minek ezekről vitát nyitni?

Mindenkinek az tetszik, ami és nincs joga a másiknak megkérdőjelezni, hogy miért.

2018. febr. 9. 21:19
 13/35 anonim ***** válasza:
75%
#13 Hát te nem tudtad hogy a gyakoris idegen pasik akiknek lövésük sincs a leszbikusok érzéseiről sokkal jobban tisztában vannak a te szexualitásoddal mint te magad? :D
2018. febr. 9. 21:21
 14/35 anonim ***** válasza:
67%
Valaki elmagyarázná miért gond hogy a kettes válaszadó hozzátett annyit a válaszához hogy ő is nőies? Most komolyan ezzel mégis mi a gond?
2018. febr. 9. 21:49
 15/35 anonim ***** válasza:
Nekem a kettő közt valahol. Inkabb a sportosabbak, tudjon laza lenni, de nőies is. Kevés ilyen van. :D
2018. febr. 9. 23:53
 16/35 anonim ***** válasza:
Nőiesek.
2018. febr. 10. 08:05
 17/35 anonim ***** válasza:
47%
14-es: egyes nők halálra sértődnek azon, sőt kb. személyes sértésnek veszik, ha a nőies nők nem akarnak pasis nőkkel kezdeni és/vagy vállalják, hogy nekik csak a nőies nők tetszenek. Csak tiszteletben kéne tartani, hogy mindenkinek más az ízlése és felérni azt is ésszel, ha azt mondom, hogy nekem nem vonzóak a pasi kinézetű nők, azzal nem azt mondom, hogy egy ronda gyász az összes, hanem hogy nekem nem vonzó, másnak meg az és kész.
2018. febr. 10. 12:14
 18/35 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem azért lett szóvá téve, mert néha kicsit irritáló, mennyire érzékeltetni akarják egyes nők, hogy ők bizony nőiesek.

Ugyanis előttem szóló, te nem a feltett kérdésre válaszoltál a 14-esnek:D

Nem azzal volt a probléma, hogy kihez vonzódik, hanem hogy nyomatékosította, hogy mindezek mellett ő is nőies.

De ez már csak belemagyarázás, mindenesetre én átlátom miért kapja fel ezen bárki a vizet, néha túlzásba viszik egyesek.

2018. febr. 10. 13:02
 19/35 anonim ***** válasza:
43%

Utolsó: ennyi erővel semmit nem lehet írni, mert valaki lelki világát már 1 szó is bántja. Szerintem abban semmi kihangsúlyozás nincs, hogy melléteszi, hogy amúgy ő is nőies nő. Ez tényleg inkább belemagyarázás, ahogy írod.

Mondom akkor úgy, hogy egyesek sértésnek veszik, ha valaki le merészeli írni, hogy ő nőies nőként ugyanilyen nők iránt érdeklődik csak. Tehát semmi mást nem ír, hogy ő mitől olyan nőies vagy a pasis nők miért és mitől taszítóak. Az már sértő lenne valóban. Az így meg csak túlreagálás.

2018. febr. 10. 13:23
 20/35 anonim ***** válasza:
52%
Istenem mit bele nem láttok az ártatlan válaszomba. Semmit nem akartam nyomatékosítani, kihangsúlyzi, érzékeltetni csupán megemlítettem ezt is. Senkit nem akartam irritálni de szavazzatok le megint nyugodtan.
2018. febr. 10. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!