Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek a nőies vagy a fiús lányok jönnek be?
Hihetetlen, hogy mindenbe bele tudnak kötni, a lényeg, hogy megkérdőjelezzék az ember szexuális érdeklődését állandón.
Ha egy leszbi pár felcsatolhatóst használ, akkor látens heterók.
Ha egy transz lány (aki hormonkezelt és pénisze sincs) megtetszik egy leszbikusnak, akkor látens heteró.
Ha egy fiús lány megtetszik egy leszbikusnak, szintén nem leszbikus, mert hát miért is lenne az.
Unalmas már:D
Minek ezekről vitát nyitni?
Mindenkinek az tetszik, ami és nincs joga a másiknak megkérdőjelezni, hogy miért.
Szerintem azért lett szóvá téve, mert néha kicsit irritáló, mennyire érzékeltetni akarják egyes nők, hogy ők bizony nőiesek.
Ugyanis előttem szóló, te nem a feltett kérdésre válaszoltál a 14-esnek:D
Nem azzal volt a probléma, hogy kihez vonzódik, hanem hogy nyomatékosította, hogy mindezek mellett ő is nőies.
De ez már csak belemagyarázás, mindenesetre én átlátom miért kapja fel ezen bárki a vizet, néha túlzásba viszik egyesek.
Utolsó: ennyi erővel semmit nem lehet írni, mert valaki lelki világát már 1 szó is bántja. Szerintem abban semmi kihangsúlyozás nincs, hogy melléteszi, hogy amúgy ő is nőies nő. Ez tényleg inkább belemagyarázás, ahogy írod.
Mondom akkor úgy, hogy egyesek sértésnek veszik, ha valaki le merészeli írni, hogy ő nőies nőként ugyanilyen nők iránt érdeklődik csak. Tehát semmi mást nem ír, hogy ő mitől olyan nőies vagy a pasis nők miért és mitől taszítóak. Az már sértő lenne valóban. Az így meg csak túlreagálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!