Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Nektek milyen nők NEM jönnek be?
Figyelt kérdés
Hali mindenki!
Olyan kérdésből,hogy milyen nők jönnek be nektek ugye van már egy rakat (én is tettem fel párat,hogy biztos elég legyen) de én most azt kérdezném tőletek,hogy milyen tulajdonságok azok egy nőben amiket nagyon nem bírtok elviselni?
Amik ha megvannak a legszebb lányból is kiábrándultok?
Nehez kérdés, de talan olyan aki a csaladom ellen akar hangolni.Aki rosszindulatu azok fele akik fontosak de ez sem teljesen igaz nyilvan megprobalnam ezt a problemat megoldani, meg nem szeretem ha pofamba hazudnak de gondolom senki,vagy tudom h megcsalna ha lenne jobb de ilyennel bele sem kezdek 1 kapcsolatba ha tudom h megbizhatatlan
2017. nov. 6. 19:13
2/9 anonim válasza:
Nekem a maszkulin,túl férfias viselkedésű nők nem tetszenek. Nem bírom az alpári embereket es az igénytelenséget,valamintvaz ostobaságot.
2017. nov. 6. 19:52
3/9 anonim válasza:
Buta, közönséges, igénytelen.
Nincs olyan külső tulajdonság, amire azt mondanám, hogy kizáró ok, bár a túlsúlyos lányok nem vonzanak. Azt is egyfajta igénytelenségnek tartom.
2017. nov. 6. 20:11
4/9 anonim válasza:
Az állandó káromkodás, trehányság, lustaság. Talán még ha annyira ostoba, hogy értetlen legyen. Külsöre a cicababák és a plázapi**ák taszítanak.
2017. nov. 6. 20:41
5/9 anonim válasza:
Külsőre: Az igénytelenek. Ha nem tudom eldőnteni hogy most fiú-e vagy lány, illetve a kövér nők.
Belsőre: Erőszakos, unintelligens, önző.
2017. nov. 6. 21:48
6/9 anonim válasza:
Külsőre a butch és a dagadt nők taszítanak. Belsőre a humortalan, magukat folyton sajnáltató egyedeket nem bírom.
2017. nov. 7. 12:53
7/9 anonim válasza:
Külső: Feslett, qrvás pláza3,14csák,illetve az igénytelen,koszos,elhanyagolt nők.
Belső: Könnyű vérű,jibancos viselkedés valami eszméletlen módon taszít,ebbe beletartozik a hűtlenség,másokkal való flörtölgetés,3-asra meg egyebekre való rávételi kísérletek. Rasszista nézetek,előítéletek,önzés,empátia hiánya,ha nem ismeri be a saját hibáit,hanem mindig mindent másokra ken, alpári stílus.
29/N
2017. nov. 7. 13:22
8/9 anonim válasza:
A túlzottan fiús lányok tehát pl. egy tomboy-al simán összejönnék de a belsőre és kűlsőre is férfias Butch-ok kizárva.Plusz a plázacicák és a nagyon kövér nők. Belsőre:egoista,irányítás vagy birtoklásmániás, beképzelt,humortalan,hazudozó,buta. 20/l
2017. nov. 8. 17:29
9/9 anonim válasza:
Nem jön be egy olyan nő sem, aki férfias, túlsúlyos, igénytelen, nem szép a fogsora. Belsőre az ostobaság, butaság, korlátoltság, pszichikai problémákkal teli (nem tud róla, nem akar róla tudni), kilátástalan nők. Sajnos pont ebből a kategóriából van sok a leszbikusok között.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!