Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jöttetek rá, hogy esetleg nem éppen a fiúk jönnek be hanem a lányok?
en 16 eves korom ota tudom hogy biszex vagyok.. eloszor magamnak sem akartam "bevallani" hogy ez igaz... feltem hogy milyen lehet lannyal :D nem mertem kozeledni sem.. de aztan fordult a kocka.. megismerkedtem egy szinten biszex lannyal, de neki volt akkor baratja.. honapokig csak beszelgettunk,ismerkedtunk.. kb fel ev utan tortent kozottunk tobb.. nagyon jo volt :D baratjat dobta akkor , nekem azota lett baratom, es harmasban szoktuk csinálni:D :3 biszexként sokkal jobb az elet :D
19L
en vonzodom mind a 2 nemhez,de egyébként jo par evvel ez elott gondolkodtam azon hogy kiprobalnam a szexet lannyal,tehat ez a amolyan vonzalom 5-6 eve van kb
szerelmi téren kb 3 éve,amikor egyik baratnőm irant kicsit tobbet ereztem mint sima baratsag
de ez hogy egyutt legyek egy lannyal tok mind1 milyen ertelemben az idén jött ossze,annak ellenére hogy csak szexnek indult az egész,már fél éve egyutt vagyunk
2-es vagyok
jelenleg 20 eves vagyok
én mindig is hozzájuk vonzódtam csak még magam se tudtam. :D :D tudtam h ő irántuk érzek de még se fogtam fel.
mondjuk h 14 éves koromtól és pont a 18 szülinapomon esett le h mi is ez. :D :D durva felismerés volt.
15 évesen ismerkedtem meg egy lánnyal, akibe teljesen beleestem.:D 16 évesen össze is jöttünk, azóta együtt vagyunk.
A fiúk sosem mozgatták meg igazán a fantáziámat, így aztán elég egyértelmű lett a dolog.
22L
10 évesen már sejtettem,14-re biztos voltam benne de igyekeztem elnyomni,nem is ismerkedtem lányokkal,de fiúval sem jöttem össze.Aztán 18 évesen végleg elfogadtam magam annak ami vagyok,és már tudatosan rázom le a fiúkat.De a coming outtal még várok,amíg lesz egy komoly barátnőm.
19/L
13 évesen voltam először szerelmes (lányba), de biszexnek mondtam magam, majd 1 év után rájöttem, hogy ez nincs így. Abszolút nem vonzanak a férfiak. :)
17/L/L
14 éves korom táján tűnt fel, hogy izgalomba jövök lányoktól. Sokáig elfojtottam magamban, mert a környezetem nem igazán fogadott volna el.
Több fiúval jártam, de igazából csak tetszett, hogy udvaroltak, törődnek velem, de én egyikbe sem voltam szerelmes.
3 éve aztán találkoztam egy idősebb nővel (30-as) és bevezetett...
Nem lett tartós kapcsolat, viszont rengeteg gátlásomtól megszabadultam és most jobban érzem magamat, mint valaha.
Otthon továbbra sem tudják, hogy meleg vagyok, nem élek már velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!