Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Valódi leszbikus az akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valódi leszbikus az akinek csak a fiús lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

Egy csomószor megkaptam (a meleg haveromtól, barátnőktől, még anyutól is), hogy én nem vagyok az, csak azért, mert nekem nem jönnek be az úm. lányos lányok. De mégis lánynak kell lennie az illetőnek számomra. Meg, hogy a szexben sem szeretem, ha kézzel nyúlnak hozzám, de bármilyen segédeszköz mehet. Szerintetek?

Van így még vele valaki? Szerintetek is lehet benne valami?

21L

Egyébként voltam már együtt fiúval, de nem volt annyira felszabadító, mint lánnyal.

2017. márc. 27. 10:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, semmi kétség, leszbikus vagy.
2017. márc. 27. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is leszbikus vagy.Neked ez tetszik és kész.Attól még nem a pasik vonzanak,hanem a nők és ennyi.

Én pont fiús vagyok és nekem is folyton ezzel jönnek csak a másikoldalról ,hogy sose lesz párom mert a leszbikusok a nőkre buknak nem a pasi utánzatokra.

2017. márc. 27. 12:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Leszbikus vagy, de nem a megszokott. ennyi :) 45/F
2017. márc. 27. 14:34
 4/7 anonim ***** válasza:
65%

"Egyébként voltam már együtt fiúval, de nem volt annyira felszabadító, mint lánnyal."

Tehát azért rossz sem volt. Inkább vagy szerintem biszex. Nem azt mondom, hogy attól leszbikus valaki, mert a nőies nőket szereti, viszont elgondolkodtató, hogy ha a maszkulin nőkhöz vonzódsz, csak a heteró jellegű szexet szereted, értsd ezalett, hogy farok formájú tárgyak okoznak élvezetet és a női érintés nem, háááát.... Lehet egyszerűen csak béna pasikkal volt dolgod.

Szóval szerintem inkább biszex vagy. De ez múlik egy rakás más dolgon... Voltál már szerelmes srácba? Megnézel férfiakat, van férfi, akit vonzónak tartasz/tartottál?

2017. márc. 27. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól,hogy fiús még lány,úgyhogy mi a kérdés?Miért filózol begyöpösödött emberek buta elméletein?
2017. márc. 28. 10:44
 6/7 anonim ***** válasza:

OMG én sem szeretem ha kézzel nyúlnak hozzám, az olyan.... " ne nyúljáljanak már bennem" :D Segédeszköz jöhet. Egyébként ahogy a felettem lévők írták szerintem is leszbikus vagy. ( Esetleg biszexuális ) :)

25L

2017. márc. 29. 16:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elegge hulyeseg ez a "ne nyulkaljanak bennem" dolog.. Miert,mitol jobb egy darab műanyag,mint a baratnod ujjai?
2017. márc. 29. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!