Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ugye nem vagyok leszbikus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem vagyok leszbikus?

Figyelt kérdés

Hosszú ideje van ez, hogy FOLYAMATOSAN csak arra tudok gondolni, hogy egy lánnyal szeretnék lenni, hogy milyen és csak erről fantáziálok majdnem mindig.. De Én ezt nem akarom, nem szeretnék leszbi lenni és gyűlölöm magam amiatt, hogy ez egyáltalán eszembe jut.Senkinek nem beszéltem még erről, de kezdek félni, mert egyre erősödnek ezek a gondolatok.

Tudom, hogy más nem tudja hogy Én most kit és mit szeretek, fogok szeretni, de biztos vagyok benne, hogy van olyan aki már átment ezen kamaszkorában. Tisztában vagyok vele, csak egy gyerek vagyok ahhoz, hogy ilyet kijelentsek, de a helyzet az, hogy: borzalmasan szenvedek emiatt.

Könyörgöm, aki már tapasztalta ezt az volna olyan kedves leírni, hogy mi lett vele felnőtt korára? Hogy változott-e nála ez a dolog vagy sem?

Aki ki is próbálta, természetesen annak a véleménye is érdekel. Hogy mit érzett. Mert tényleg nem volt senki akivel ezt megmertem volna beszélni, de őszintén szólva nem is szeretném. Most kiadom magamból így anonimba amit eddig nem mertem, egyfajta levezetés, nekem ez elég. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hosszú szöveget írok, nem is szoktam, de nagyon kétségbeesett és tanácstalan vagyok, csak jöttek a gondolatok folyamatosan.

2017. márc. 21. 23:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2017. márc. 22. 00:04
 2/16 anonim ***** válasza:
37%

Szerintwm minden lányban balahol megbújik egy ilyen vágy. Ez szerintem még egyfajta kíváncsiság csak. Nyugodj le, várj egy kicsit vele. Vagy csókolj meg egy lányt, és megtudod milyen érzést vált ki belőled valójában. ;)

Egyébként én sokszor megtapasztaltam például, hogy vannak dolgok, amik a képzeletemben sokkal elevenebbek, sokkal izgalmasabbak, és jobban felkavarnak (akár pozitívan vagy negatívan), mint valójában. Tehát például egyáltalán nem biztos, hogy az amit elképzeltél és az érzés, amit ez a képzelet kiváltott belőled, ugyanoly lesz majd ha megtapasztalod akkor is. Tehát chill, eg,általán nem biztos, hogy az vagy. Kíváncsi vagy vagy dolgozbak benned a hormonok, ennyi. :)

Egyébként hány éves vagy?

2017. márc. 22. 00:55
 3/16 anonim ***** válasza:
72%
Akkor vagy leszbikus ha csak lánnyal tudnál lenni, ha nem izgatna fel a férfi test látványa és egyenesen undorodsz a fallosztól és attól hogy beléd dugják. És csak is lánnyal képzeled el a testi érintkezést. 23 L
2017. márc. 22. 05:48
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Nekem is volt ilyen korszakom az életben. Sőt, olyankor is, mikor pasival voltam. Én biszexuális, heteroromantikusnak vallom magam, de monogám kapcsolatban élek egy férfivel, tehát a lányok most nem jönnek szóba kaland szinten sem. Megéltem a vágyaim fiatalabb koromban, de a mai napif van olyan, hogy lánnyal álmodom, és ettől álmomban elélvezek. Szerintem ha megéled, kipróbálod, utána csillapodni fognak a gondolataid. Semmi okod szégyellni magad! A 21. Században élünk és a nagy többség elfogadóbb. Aki meg nem, az sepregessen a maga háza táján,mert senkinek semmi joga megmondani neked, vagy bárki másnak, hogy mit tegyen, mi a jó :) csináld, amit szeretnél, és élvezd az életet, amígvan rá időd, energiád, és kapacitásod :)
2017. márc. 22. 08:27
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen minden választ, aranyosak vagytok hogy nem szóltok le és próbáltok segíteni! :) egyébként 16 (és fél) éves vagyok!
2017. márc. 22. 16:16
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Olyan érdekes számomra olvasni, hogy van olyan, akit ez ennyire megvisel belül. Mármint én körülbelül egy éve jöttem rá, hogy korántsem csak a fiúk vonzanak, most 18 éves vagyok. És emlékszem, hogy mikor felismertem ezt magamban, akkor tök jól éreztem magam tőle, mintha így felszabadultam volna és így konkrétan nem emlékszem, hogy mi volt bennem, amikor azt hittem, hogy hetero vagyok. De persze, megértem, meg ugye csak az én perspektívám.

Viszont itt most az a kérdés, hogy volt-e már olyan, hogy nem csak a képzeletedben jelent meg a lányok iránti érdeklődésed. Mert lehet, hogy csak olyat láttál vagy hallottál valahol, ami kíváncsivá tett, és elgondolkodtál a saját orientációdon, de közben nem is úgy van. Mert ez is egy lehetőség.

Az is kérdés, hogy fiúkkal el tudod-e képzelni magad, mennyire vonzanak, tetszett-e már valaki. Mert ha fiúkkal is ki tudsz alakítani kapcsolatot, akkor legalább biszex vagy.

Nem tudom, hogy mennyire nehezítené meg az életedet, hogyha kiderülne rólad ilyesmi, a környezeted hogyan fogadná, de szerintem ha még így is van, akkor se utáld magad, mert semmi értelme, szerintem ez egyébként egy tök jó dolog.

Ahhoz hozzászólva, hogy milyen tapasztalataim vannak ezzel, annyit mondanék, hogy bár még egyik nemmel sem volt kapcsolatom, voltam már szerelmes lányba és fiúba is, és ingadozik, hogy épp melyik érdekel jobban, és amíg nem találom meg a megfelelő embert, addig nem is akarom eldönteni, hogy most akkor én fiúval vagy lánnyal akarok együtt lenni. És szerintem neked sem kell. Csak hagyd, hogy a belső intuíciód vezéreljen, és legyél őszinte magaddal, ennél többre szerintem nincs szükség.

2017. márc. 22. 16:47
 7/16 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm a választ és a megértést:)

Nemrég voltam fiúval, de akkor csak azért jöttem vele össze, hogy segítsen elfelejteni ezt az egész dolgot. Hát nagy hiba volt, mert akkor is ezt éreztem, a srác iránt nem voltak olyan érzelmeim. Aztán szakított velem, mert ez így tovább nem nagyon mehetett. Ha érdekel miért, nyugodtan írj privátot.

2017. márc. 22. 18:10
 8/16 anonim ***** válasza:

én egyébként nem értem miért nyugtatgat téged mindenki, hogy lehetsz biszexuális is... nem véletlen a kérdés, az anonimitás, az érzéseid, a választ meg mélyen belül szerintem tudod, eléggé intelligensnek tűnsz, mi ezt nem tudjuk megmondani helyetted...

senkit sem a szexuális orientációja határoz meg, ez nem olyan dolog, ami miatt gyűlölnöd kéne magad... sokkal inkább foglalkozz azzal, hogy ki vagy, hogyan lehetsz olyan ember, akit szeretni tudnál és akire felnézni :)

2017. márc. 23. 12:52
 9/16 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm szépen a válaszod! :)

Igyekszem a lehető legjobb embernek lenni, nem ítélkezem és próbálok mindenkinek segíteni. Egyébként Én sem értem, hogy az emberek miért ítélik el magát a személyt, akiről kiderül hogy a szexuális orientációja a társadalom által megszokottól eltérő, mikor ugyanolyan. Sőt, a legtöbbjük jobb ember néhány heterónál, persze sajnos vannak kivételek.

2017. márc. 23. 16:07
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

én törekszem arra, hogy a lehető legjobb ember legyek, magamért, de az is szempont, hogy az van bennem, hogy aki találkozik velem gondoljon arra, hogy az "egyik legjobb ember, akit ismer és meleg" :D

és egyébként engem még eddig hátrány nem ért, pedig a hajam is zöld félig :D szóval amúgy ordít rólam a dolog... nyíltan vállalom is... hamar barátkozok, közvetlen vagyok, gyorsan leszek a társaság közepe, lehet csak azért nem merik hangoztatni, hogy elítélnek, vagy pedig tényleg nem, mert látják milyen vagyok :D (amúgy a fiatalok manapság elég elfogadóak ám :) )nem tudom, de nem is az én dolgom... nem az én dolgom, hogy ki mit gondol rólam... nem a te dolgod, hogy foglalkozz azzal, mások mit gondolnak rólad, ha meg akarod őrizni a lelked békéjét :D

2017. márc. 23. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!