Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és hol ismerkedhetnék meg leszbikus lányokkal (mint barátság)?
Szeretnék eljárni leszbikus bulikba és klubokba, de senkit nem ismerek, aki a lányokhoz vonzódna. Sokszor látom, hogy néha egész bandába járnak a lányok, és nem értem, hol ismerték meg egymást, hogyan lettek barátok.
Néha megismerkedek lányokkal, de ők többet akarnak akkor, és ha én nem, akkor tovább állnak. Jó lenne hasonszőrű barátokat találni, akik nem csak a szex miatt ismerkednének. :/ Akik így bandákban járnak el, azok hogyan ismerkedtek meg?
20/L
Manapság már mindenki párt keres sajnos, én is szokszor belefutok az ilyesmibe :/
Én szívesen megismernélek, ha van kedved írj nyugodtan.
18/LL
Szintén ugyanez a problémám van szóval ha szeretnél beszélni írj nyugodtan
18/LL
Èn is szívesen beszèlgetek ha gondolod:)
23N
Nekem is írhattok nyugodtan :) szívesen barátkoznék leszbikus lányokkal.
18 lány
szívesen barátkozok nekem is lehet írni:D
18/L
Én is :) 18/L
Ki jön április 8. WOW-ra?:) Helyszín:Bp,Toldi Klub.
Jóó :D De sokan vagytok! Ha bárkivel szívesen, remélem senki nem kamuzik, senki nem fake profile-ozik, senki nem egy 200 kilós kopasz szőrös hapsi, aki amjd berángat egy sikátorba , mert én tökre nem, és komolyan gondoltam. :D
Egyébként pesten tanulok. :))
És nagyon szeretnék WOW-ra menni 8-án, de egyedül nem lenne jó! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!