Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és hol ismerkedhetnék meg leszbikus lányokkal (mint barátság)?
Szeretnék eljárni leszbikus bulikba és klubokba, de senkit nem ismerek, aki a lányokhoz vonzódna. Sokszor látom, hogy néha egész bandába járnak a lányok, és nem értem, hol ismerték meg egymást, hogyan lettek barátok.
Néha megismerkedek lányokkal, de ők többet akarnak akkor, és ha én nem, akkor tovább állnak. Jó lenne hasonszőrű barátokat találni, akik nem csak a szex miatt ismerkednének. :/ Akik így bandákban járnak el, azok hogyan ismerkedtek meg?
20/L
Nekem is írhattok :)
Az utolsónak nincs feltétlenül igaza, nekem is elég sok leszbikus ismerősöm van, de közel sem minddel voltam,csak mindig van valaki aki ismer valakit... :)
22l
Nekem is írhattok, szívesen barátkoznék én is, bár én nem szoktam eljárni bulizni! :)
20L
Én is szívesen barátkoznék, de én se vagyok bulizós.
19/L
Én is szìvesen ismerkedem :) Viszont nem leszbi vagyok, hanem biszex.
Nem igazán vagyok bulizós, de szìvesen elmennék egyszer egy leszbikus buliba megnézni, hogy milyen, csak hát nincs kivel ugye.
18/l
Én is szívesen ismerkedem.Sajnos én se mozgok ilyen körökbe,pedig többször elterveztem,hogy legalább tumblr-n ráírok szimpi leszbikus lányokra barátkozás céljából vagy akár más célból..ahogy alakul.Egyedül vagyok ezzel az egésszel és fogalmam sincs hol ismerkedjek vagy mit kéne tennem.Szóval aki gondolja,nyugodtan írjon nekem is:)
18/L/Bp
Én épp keresem a helyem a világban és én is nagyon szívesen barátkozok bárkivel, akinek van kedve és lány. Én visszafogott, de bulizós vagyok.
18/l/Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!