Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikészültem! Lehet, hogy leszbikus?
Hetero 22 éves lány vagyok és az egyik barátnőm elég furcsán viselkedik. Először is a barátságunk azzal kezdődött, hogy nagyon oda voltam a bátyjáért, és megígérte, hogy segít, hogy összejöjjünk, de helyette inkább elrontott mindent. A srác kerül s nem jöttünk össze, viszont a barátnőm nagyon is közeledik. Főleg a tekintete furcsa. Ha kivagyok öltözve, iszonyatosan megbámul, ha néha szoknyát hordok teljesen végig mér, állandóan azzal jön, hogy nekem kicsi milyen ujjaim vannak(???)Említette már, hogy olyanok vagyunk mint egy leszbikus pár mert már annyira sokat beszélünk (napi szinten több órát)és ha talizunk és esetleg belékarolok vagy átkarolom az utcán menet, akkor azt érzem,hogy egy pasi van mellettem, úgy vezet stb... Nem tudom és nem értem. A baj,hogy én nagyon szeretem őt, de az utóbbi időben egyre jobban úgy érzem mintha egy fiúval beszélnék, akinek hosszú haja van és mellesleg lány neve.... Szerintetek leszbikus? Vagy csak én gondolom félre? Mit tegyek vele? Jah és ha rákérdezek, akkor azt mondja ,hogy fúj leszbikusok,áhh de undorítóak stb...
Komolyan elvesztem nem értem...
Nagyon szereted, de hogy?
Fizikailag bejön neked? Megcsókolnád?
Szia,
szerintem is leszbikus a barátnőd, csak lehet fél ezt neked bevallani, lehet attól fél hogy elveszít...
De ha ő hozza fel, hogu olyanok vagytok mint egy leszbi pár akkor talán mégsem undorodik úgy ezektől a dolgoktól...
Viszont te bele mennél egy leszbikus kapcsolatba? Eltudnád ezt vele kèpzelni?
De az ilyen dolgokkal vigyázz, nehogy a barátság kárába kerüljön...
Kérdezz rá miért néz annyira
vagy
Menj el vele bulizni rúgjatok be de azért tudd hol vagy,csókold meg ès ha visszacsókol biztos van valami
Ja ès másnap fogd arra ha esetleg rosszul sülne el hogy á sokat ittál stb :D
Elvègre ez nem egy nagy ördöngőssèg legalább megtudod milyen lánnyal már ha ügyes vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!