Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kikészültem! Lehet, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikészültem! Lehet, hogy leszbikus?

Figyelt kérdés

Hetero 22 éves lány vagyok és az egyik barátnőm elég furcsán viselkedik. Először is a barátságunk azzal kezdődött, hogy nagyon oda voltam a bátyjáért, és megígérte, hogy segít, hogy összejöjjünk, de helyette inkább elrontott mindent. A srác kerül s nem jöttünk össze, viszont a barátnőm nagyon is közeledik. Főleg a tekintete furcsa. Ha kivagyok öltözve, iszonyatosan megbámul, ha néha szoknyát hordok teljesen végig mér, állandóan azzal jön, hogy nekem kicsi milyen ujjaim vannak(???)Említette már, hogy olyanok vagyunk mint egy leszbikus pár mert már annyira sokat beszélünk (napi szinten több órát)és ha talizunk és esetleg belékarolok vagy átkarolom az utcán menet, akkor azt érzem,hogy egy pasi van mellettem, úgy vezet stb... Nem tudom és nem értem. A baj,hogy én nagyon szeretem őt, de az utóbbi időben egyre jobban úgy érzem mintha egy fiúval beszélnék, akinek hosszú haja van és mellesleg lány neve.... Szerintetek leszbikus? Vagy csak én gondolom félre? Mit tegyek vele? Jah és ha rákérdezek, akkor azt mondja ,hogy fúj leszbikusok,áhh de undorítóak stb...

Komolyan elvesztem nem értem...

2017. jan. 28. 14:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Volt terven a buli dolog is, de érdekes módon ő mindig azt mondja,hogy nem inna főleg nem velem,mert kiszolgáltatott helyzetbe kerülne... Bármit kérdezek bármit teszek zsákutcába ütközöm és az a baj,hogy addig amíg nem tudjuk ezt megbeszélni addig ez tisztázatlan marad. Szeretnék én is tisztán látni,de addig amíg csak azokat a mondatokat kapom,hogy pfuj leszbikusok meg de undorítóak és erősködik,hogy mennyire nem tetszik neki sem fiúkban sem lányokban az,hogyha valaki a saját neméhez vonzódik, addig én nem tudom mit gondoljak. A tényleg valóban magukért beszélnek, csak éppenséggel Ő nem mond semmit.

Köszönöm szépen a sok kommentet, legalább kezdek biztosabb lenni abban,hogy tényleg leszbikus..

2017. jan. 29. 01:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha valahogy máshogy próbálnád rávezetni erre a témára? pl. beraktok egy filmet, ès "hát nem leszbikus" ejjj.. stb :) Van egy csomó jó film ebben a témába. Pl egy szoknya, egy szoknya. ès ha vègül mégse leszbikus akkor kitudnád magyarázni magad, hogy "De a leírásából nekem nem ez esett le, azt hittem hogy Hetero film! " :) vagy ilyesmi.
2017. jan. 29. 02:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Védd meg a leszbiket. Ha szerinted mindenki felvállalhatja a szexualitását, akkor mondd meg neki.

Vagy pl. mi lenne, ha te már kavartál volna lánnyal? Akkor már nem is lennétek többet jóban?

2017. jan. 29. 11:42
 14/17 A kérdező kommentje:
A leszbi védés is megvolt. Egy ideig nagyon sokáig beszéltem neki arról,hogy nézd ez is leszbikus, meg ő is az stb.. de hasztalan. Lehet hogy nem az csak szeretetthiányos? Már tényleg nem tudom mit gondoljak.
2017. jan. 29. 12:33
 15/17 anonim válasza:
Szia!Szerintem lehet hogy tényleg leszbikus csak nem neri vállalni még saját maga előtt sem,vagy még nem tudta feldolgozni hogy a lányokat szereti.ebben a helyzetben érthető hogy hárít mert fél hogy mit fognak róla gondolni mások,vagy attól ha elmondja neked akkor lehet elveszít
2017. jan. 30. 02:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Valóban benne van a pakliban, hogy leszbikus/biszex, csak fél bevallani neked, meg talán még ő maga is úgy van ezzel, hogy próbálja tagadni, megijed, amikor érzi, hogy tényleg vonzódik a saját neméhez (is).

DE egyáltalán nem biztos, hogy tényleg így van. Lehet egyszerűen az is, hogy nagyon jól elvan veled, jó barátnőnek tart, stb. Az meg, hogy megnéz, azért nem 100%, hogy "úgy" teszi. A lányok is megnézik a másikat, sőt barátnők között előfordul bőven a rivalizálás (saját tapasztalat is, sajnos). Az más kérdés, hogy akkor valóban barátnők-e, de mindegy, ne menjünk bele ilyen mélyen. Szóval azért is nézhetett, mert csinos voltál, és kicsit irigykedett vagy csak "felmért", ennyi. A "bókok" pedig barátnők között szerintem tök természetes dolgok, mi is mindig "bókolunk" egymásnak barátnőimmel. De persze te tudod, te látod, hogy hogyan néz, hogyan bókol, stb.

2017. jan. 30. 02:49
 17/17 anonim válasza:
Ha fiúnak érzed lehet az is... Belül, lelkileg. Transzszexuális is lehet, vagy csak egy fiús lány aki a lányokat szereti. :)
2017. febr. 15. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!