Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az alkohol tényleg oldja a (szexuális) gátlásokat? Volt már így bármi kalandotok hetero lánnyal? Elmesélitek?
Már nem azért, de nekem olyan érzésem van, hogy a kérdező "leszbikus lánynak" adja ki magát, aki azért faggatózik, hogy arra v3rje a bocskort xD
Ha tévedtem, akkor bocsi!
Volt egy lány, akivel ölelkezve aludtunk egy buliban és szájra puszi is volt. Meg megengedte, hogy simogassam és tapizzam valamennyire. 16-17 évesek voltunk. Eredetileg úgy indult, hogy csak az egyik srácot hecceljük, aki annak ellenére, hogy volt barátnője, nagyon nyomult a lányra. A lánynak két lehetősége is volt, de nem a pasit, hanem engem választott. Aztán később a piára fogta és azóta sem volt nőkkel. Én akartam volna többet, de nekem ez volt az első hús vér leszbikus élményem, így se ő, se a többiek nem vettek komolyan. Azóta már nem tartom velük a kapcsolatot (se a lánnyal, se a sráccal, se a baráti társasággal), de van egy szép barátnőm, aki alkohol nélkül is szeret és lefekszik velem.
20/L
Volt,hogy szórakozó helyen ittasan rámmászott az elvileg heteró,házas barátnőm.Szépen leállítottam,hazakísértem és átadtam a férjének.
1.Azért mert leszbikus vagyok,még nem csorgatom a nyálam minden nőre,akivel kapcsolatba kerülök.
2.Nem szexelek heterókkal,nem vagyok próbababa.
3.Nem kontárkodom bele kapcsolatokba,házasságokba és nem szeretek második sem lenni.
4.Ennyi erővel ha egy 70 éves nagypapának, oldja fel a gátlásait az alkohol akkor vele is legyen kalandom??
29/N,ő 26 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!