Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajnalba elszakadt az óvszer és írattunk esemény utáni fogamzásgátlót, de azt csak holnap délelőtt tudjuk kiváltani (mivel gyógyszertár kevés ideig volt nyitva). Ha barátnőm ma este iszik egy kis (? ) alkoholt, akkor az bezavarhat a fogamzásgátlónak?
Hajnali 4körül szakadt el, és du 2kor venné be, úgy bezavarhat az alkohol? Vagy addigra minden oké?
Illetve ugyanannyira hat a 36. órában is, mint mondjuk a 24.-ben? (nem vagyok szerencsére jártas ebben, de sajnos most így adódott :S )
A kiírt fogamzásgátló: Escapelle 1,5 MG tabletta 1x buborékcsomagolásban
( hátha lényeges :) )
És ha iszik a leányzó előtte mondjuk fél nappal? Oo
mindenben "otthon vagyok", de az esemény utániba még nem
Mi is ezt kaptuk.
Nem tudom hogy az alkohol milyen hatást vállt ki, nem biztos hogy most jót tenne.
Épp ez az h én se tudom. :S
De hátha addigra kimegy belőle..
Azt tudom, h minél hamarabb veszi be, annál nagyobb a hatékonysága, de sajnos a gyógyszertárak "jó" nyitva tartásainak, oda már csak holnap jutok/jutunk el :S
A bulit meg már egy ideje tervezte, most azt se akarom -illetve nem is tehetem, -hogy azt mondjam neki, h márpedig nem!
Valahol azt olvastam , h 5napon belül lehet bevenni (webbetegen vagy vmi ilyesmin olvastam). Ez igaz? Vagy valamennyire igaz lehet, mivel ott orvosok válaszolnak?
Hát én inkább nem innék. Van, hogy a kis ivásból több lesz, vagy szimplán ideges, nem evett, rosszabbul bírja. Márpedig másnap sem a legjobb az ember gyomra. Az viszont már csökkentheti a hatékonyságot.
Egyébként mindenhol van ügyeletes patika, ami nyitva van ilyenkor is, jobban jártatok volna, ha kiruccantok a gyógyszerért, mert minél később veszi be, annál inkább csökken a hatékonyság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!