Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek?
Néha kiàllok a fő tèrre egy táblàval a kezemben, hogy "ingyen ölelès lányoknak, fiùknak 10E" ìgy a legszebb lányt nem engedem el ès muszàj velem beszèlgetnie! Nagyon jò pròbàld ki mèg lehet pènzt is keresni vele ;)
Viccet fèlretève 1000000 ilyen kèrdès lett màr kiìrva!! Kèrlek nèzd vissza ès mindjàrt kapsz rà vàlaszt!
Hmm. Az első válaszoló taktikája nem rossz, majd kipróbálom
:D
Mivel senkinek nincs a homlokára írva, hogy kikhez vonzódik, nem olyan egyszerű ismerkedni,különösen, ha lányos leszbikusokkal akarsz, de ha egyszer bekerülsz egy leszbikus/meleg baráti társaságba, már könnyebb lesz a dolog. :)
Gyere el Wow-ra, ha jól tudom február 4-én lesz legközelebb. :)
Még nem voltam egyen sem, de úgy hallottam arra sok lányos(abb) lány szokott elmenni.
21ll
Kedves 1es, 3as válaszoló!
Nagyon szívesen :) Én mindenképp szeretnék menni, egy bi barátnőm jött volna, de ő lemondta, szóval, ha van kedved, nyugodtan írj. :D
Hehehe :D örülök, hogy megértetted ;) :D
De a te meghívásod is elgondolkodtató ;) :)
waohw most akkor itt mindenki elhivott mindenkit a wowra :'DDD csatlakozhatok akkor én is? Gyks csapat
19/l
Nem hívott el mindenki mindenkit :P még mi sem beszéltünk konkrét dolgot :D
Viszot kedves kérdező, hogy hol ismerkedj pl itt gyakorin, így :D :)
1es voltam :D
Sziasztok!
Ez a tablàs dolog tényleg nem rosz ötlet..
Mehetek veletek?
21/LL
Csatlakozhatok én is?
Kedves 1es ez a táblás dolog téll. jó ötlet :D ha szeretnél ismerkedni irj :) 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!