Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek leszbikus klubbokba, ismerkedés lányokkal?
Arra gondolok, hogy én nem régen nyíltam meg az embereknek és most lesz az első alkalom, hogy ilyen klubba megyek. Valami tipp? Mire vigyázzak, mit csináljak, mit ne? Hogyan ismerkedjek? Ha értitek mit próbálok elmondani :D
Lányos lány vagyok, és előre félek, hogy mindenki csak arra gondol, hogy én vagyok a hetero kísérő.
20/L
Add önmagad, aki szimpatikus, menj oda beszélgetni, ismerkedni. Ha érdekled a másikat, meg fogja kérdezni, mi a szitu, aki meg felcímkéz a heteró kísérő címkével, azt le kell tojni :)
Semmiben nem másabb ez amúgy, mint bármi egyéb ismerkedés vagy buli, gondolok itt ilyenre, hogy az italodat azért tartsd magadnál és lehetőeg ne egyedül menj, vannak elég erőszakos csajok is. Amúgy ne légy naív, minenki látott már lányos leszbikus lány :D Inkább szerintem arra gondolnak (én legalábbis azt tenném), hogy húha végre egy nőies nő :) nem pedig, hogy na még egy heteró kísérő :) Szóval ne izgulj, jó lesz az, más nem bulizol egy klasszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!