Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Hogy lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Hogy lehet észrevenni hogy valaki leszbikus?

Figyelt kérdés
Vagyis vannak olyan jelek ami arra utal hogy valaki leszbikus? Hogy közeledik egy másik lányhoz? Holdal ismerkednek?

2017. febr. 27. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:
14%
Rá kel nézni.. Pl városban pasikat nem néz meg stb
2017. febr. 27. 12:49
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

És azt hogy látod,hogy nem nézi meg a pasikat? Én pl.senkit nem nézek meg a városban,megyek a dolgomra.

Nem tudom te akarsz-e közeledni egy lányhoz,vagy hozzád próbál-e közeledni egy lány,vagy csak úgy általában vagy kiváncsi de:

- Sokat próbál beszélgeteni veled/sokat próbálj beszélgetni vele

-Igyekszik közös programokat csinálni veled(kávézni, ebédelni,sétálni,moziba hív)/ igyekezz te is ezt csinálni

-Sokszor hozzád ér.

-Akár nyíltan rá is kérdezhet,hogy randiznál-e vele/te is rákérdezhetsz,de előtte azért puhatolózz,hogy hogyan viselkedik veled.

Úgy általában nem sok különbség van egy leszbikus és heteró nő között,ránézésre meg sem lehet állapítani(nem,nem csorgatja a nyálát minden útjába kerülő nőre). Ha megfigyeld ilyesmikből tudsz rá következtetni:

-Soha nem látod férfival(illetve "kompromittáló " helyzetben nem,kézenfogva,ölelekezve,este együtt mennek be a lakásába stb)

-Nem flörtöl,kacérkodik , nevetgél stb.férfival.

-A pasizós történetek,pasik kibeszélése közben hallgat,kelletlenül szól csak hozzá a témához.

-Nem szívesen beszél a szerelmi életéről.

-Buliban sem táncol fétfiakkal.

-De vannak olyanok is akik nyíltan felvállaják.

-

2017. febr. 27. 13:19
 3/7 anonim ***** válasza:
93%

szerintem nincs rá mód, hogy elsőre megmond valakiről a nemi identitását

amit az előttem lévő írt az nagyon igaz viszont :D

2017. febr. 27. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
vannak elég jó Gay radarok a neten, simán rendelhetsz ebay-ről. 1 hónap és kb megérkezik. Ilyen kisebb képernyője van és jelzi, hogy merre van a meleg ember mint egy iránytű. Jelez is csipogással, ha valaki olyan a 200m-es körzetedbe tartózkodik, valamint be tudod állítani rajta, hogy akár mint a gps kijelezze, hogy merre van a legközelebbi leszbikus (ill. gay srác), majd szól, hogy 200 m után fordulj balra és stb. Be lehet állítani külön, hogy meleg csajokat vagy pasikat keressen, Csak vigyázni kell, mert néha elromlik és pl ha csajszit keresel, pasit ad ki. Meg arra is vigyázni kell, nehogy véletlen magánterületre (kertbe/házba) tévedj mert akkor nem biztos, hogy örülnek majd neked. :)
2017. febr. 28. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:55

Bár lenne olyan xDDDD

16/L

2017. febr. 28. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

1,

nézi ezeket a sorozatokat:

Orange Is The New Black

Orphan Black

L word

2,

Ismeri, talán még szereti is a Tegan and Sara-t

3,

Nincs műkörme, nem is festi, egyértelmű okokból

4,

Ha megkérdezed tőle (mert mondjuk mr vagytok olyan viszonyban) h ki tetszik neki, akkor nem mondja h "srác", "pasi" hanem valami semleges jelzőt hasznl

5,

gyűrű a hüvelykujjon (ez amolyan, nem hivatalos jelző eszköz)

6,

Kristen Stewartot szereti, igazságtalannak tartja h mindenki csak az Alkonyatra emlékszik

7,

Ha hosszan a szemébe nézel akkor... érzed :D ha valakivel szemezel aki érez valamit feléd azt érezned kell és kész

8,

ha egy dögös csajszi elmegy előtte ugyanúgy megnézi mint egy pasas

u.i. egyenként persze ezek a jelek lócitromot se jelentenek, de együttesen azért már igen :D több évnyi tapasztalat és más lányokat szerető hölgyekkel folytatott diskurzus eredménye ez a lista

2017. márc. 1. 23:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó :) ... Festem a körmöm általában mű körmöm van .A hüvelyk ujjra vissza térve azok fel vállalják és " jelzik " a dolgot ... pl mint Én amilyen vagyok , hogy nem is gondolná rólam senki és nem lehet le venni rólam mivel nőies vagyok de viszont igazad van szemből 90 % le lehet venni rólam is és 10 mp utána nézek ha egy jó csaj megy el előttem :) de Én képtelen vagyok le venni másról és így nagyon nehéz persze titokban tartom és így nagyon nehéz.
2017. márc. 4. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!