Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Hogy lehet észrevenni hogy valaki leszbikus?
És azt hogy látod,hogy nem nézi meg a pasikat? Én pl.senkit nem nézek meg a városban,megyek a dolgomra.
Nem tudom te akarsz-e közeledni egy lányhoz,vagy hozzád próbál-e közeledni egy lány,vagy csak úgy általában vagy kiváncsi de:
- Sokat próbál beszélgeteni veled/sokat próbálj beszélgetni vele
-Igyekszik közös programokat csinálni veled(kávézni, ebédelni,sétálni,moziba hív)/ igyekezz te is ezt csinálni
-Sokszor hozzád ér.
-Akár nyíltan rá is kérdezhet,hogy randiznál-e vele/te is rákérdezhetsz,de előtte azért puhatolózz,hogy hogyan viselkedik veled.
Úgy általában nem sok különbség van egy leszbikus és heteró nő között,ránézésre meg sem lehet állapítani(nem,nem csorgatja a nyálát minden útjába kerülő nőre). Ha megfigyeld ilyesmikből tudsz rá következtetni:
-Soha nem látod férfival(illetve "kompromittáló " helyzetben nem,kézenfogva,ölelekezve,este együtt mennek be a lakásába stb)
-Nem flörtöl,kacérkodik , nevetgél stb.férfival.
-A pasizós történetek,pasik kibeszélése közben hallgat,kelletlenül szól csak hozzá a témához.
-Nem szívesen beszél a szerelmi életéről.
-Buliban sem táncol fétfiakkal.
-De vannak olyanok is akik nyíltan felvállaják.
-
szerintem nincs rá mód, hogy elsőre megmond valakiről a nemi identitását
amit az előttem lévő írt az nagyon igaz viszont :D
ma 19:55
Bár lenne olyan xDDDD
16/L
1,
nézi ezeket a sorozatokat:
Orange Is The New Black
Orphan Black
L word
2,
Ismeri, talán még szereti is a Tegan and Sara-t
3,
Nincs műkörme, nem is festi, egyértelmű okokból
4,
Ha megkérdezed tőle (mert mondjuk mr vagytok olyan viszonyban) h ki tetszik neki, akkor nem mondja h "srác", "pasi" hanem valami semleges jelzőt hasznl
5,
gyűrű a hüvelykujjon (ez amolyan, nem hivatalos jelző eszköz)
6,
Kristen Stewartot szereti, igazságtalannak tartja h mindenki csak az Alkonyatra emlékszik
7,
Ha hosszan a szemébe nézel akkor... érzed :D ha valakivel szemezel aki érez valamit feléd azt érezned kell és kész
8,
ha egy dögös csajszi elmegy előtte ugyanúgy megnézi mint egy pasas
u.i. egyenként persze ezek a jelek lócitromot se jelentenek, de együttesen azért már igen :D több évnyi tapasztalat és más lányokat szerető hölgyekkel folytatott diskurzus eredménye ez a lista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!