Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet észrevenni ha egy másik nőnek tetszel vagy érdekled? Vannak egyáltalán valami jelei vagy jelzések? (l-l)
Ezt nem értem. Mi az, hogy "egy másik nőnek"?
Ha pasi vagy, akkor csak szimplán tetszeni egy nőnek, ha nő vagy, akkor már érthetőbb a megfogalmazás, de akkor sem igazán értem ezt a "másik nőnek" megfogalmazást.
Persze, hogy vannak jelek, hosszan néz, flörtöl veled, stb.
A közeledbe ül/megy, hozzád ér, hosszan a szemedbe néz, ilyenek.
De ha kicsit konkrétabban írnád, könnyebb lenne mit mondani. :)
Így már érthetőbb. :)
Ha nő a nő felé, akkor pl sokkal kedvesebb, előzékenyebb, sokszor ül melléd közel, szeret veled trécselni, illetve az érdekli, hogy hogyan érzed magad, miket szeretsz, mi érdekel, illetve hogy mit szeretsz egy kapcsolatban, szexben, mi az ideálod, stb.... illetve egy idő után, ha pozitívnak érzi a dolgot, esetleg bekérdez lájtosan, hogy volt-e már fantáziád másik nővel, vagy hogy szoktál-e erotikus dolgokra gondolni, akár pl nővel.
Inkább a kommunikáció stílusa az, ami mérvadó.
Vagy pont, hogy ellenségesebb lesz, beszólogat, elkezd cikizni, cukkol, trollkodik, hasonlók.
Mindkettőre láttam példát, karaktertől függ, hogy hogyan "közeledik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!