Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik a jelei hogy kihasznál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a jelei hogy kihasznál a másik?

Figyelt kérdés
konkrét példákat írjatok, köszönöm.
2012. márc. 27. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A kihasználás lehet többféle. Valaki csak meg akar dugni, tartalékos nőnek használ, anyagilag használ ki stb.

Én általában onnan szűröm le, hogyha csak én akarok a másik kedvében járni, én teszek meg érte dolgokat, én hozok csak áldozatokat, akkor sanszos, hogy egyoldalú, és még ideje korán le kell lépni.

Vagy pl egy srác nem érdeklődik úgy igazán felőlem, csak felületes marhaságokkal próbál elkápráztatni, folyton belecsempészi a szex témát a társalgásba ilyen burkolt megjegyzésekkel, akkor valszeg csak dugni akar...

Így hirtelen ezek jutnak eszembe.

20L

2012. márc. 27. 13:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem figyel a mondandódra maximum aha-val esetleg utolsó két szót elismétli. Ha nem szexelni hívod sokat késik/kifogásokat keres. Nem oszt meg veled semmit.
2012. márc. 27. 13:54
 3/7 anonim ***** válasza:
meg 1 ember arckifejezésén lehet látni ha nem őszintén mondja amiket mond
2012. márc. 27. 15:40
 4/7 anonim ***** válasza:

A nőt kihasználó férfiról tudok mesélni, de gondolom, javarészt fordítva is igaz:

- Rávesz, hogy csinálj meg helyezze dolgokat, pl. te főzz, "mert te tudsz a legjobban", és ezzel ki vannak küszöbölve a kajakiadások.

- Eléri, hogy hozzád költözhessen, vagy valamilyen mondvacsinált ürüggyel, vagy magát sajnáltatva, de mindenképp a nyakadra mászik. Ha meg sem említi, hogy esetleg nála legyetek inkább, akkor sejthetőek a továbbiak...

- Elvileg rengeteg mesélnivalótok van egymásnak, de ő elintézni a beszélgetéseiteket egy fél mondattal azt' kész. Ez az élősködő életmód egyik legnyilvánvalóbb megnyilvánulása. Legalábbis eddigi tapasztalataim szerint.

- Motiválatlan, érdektelen azokban a tevékenységekben, amit együttes erővel könnyeben össze lehetne hozni. Nem szalad segíteni neked, ha mondjuk valami nem mindennapi fizikai munkát vagy kénytelen végezni.

2012. márc. 27. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:
* helyette
2012. márc. 27. 18:16
 6/7 anonim válasza:
Az is jelezi, hogy mondjuk adsz neki valamit kedvességből, de ő meg nem ad vissza semmit. Baráti kapcsolatban legalábbis.
2013. febr. 16. 09:06
 7/7 anonim ***** válasza:
hat erdekes az en exem figyelt ram,keresett,bokolt semmi jele nem volt arra h kihasznal s lamm...szingli vagyok egy oszetort szivel..:)
2013. ápr. 1. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!