Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei hogy kihasznál a másik?
A kihasználás lehet többféle. Valaki csak meg akar dugni, tartalékos nőnek használ, anyagilag használ ki stb.
Én általában onnan szűröm le, hogyha csak én akarok a másik kedvében járni, én teszek meg érte dolgokat, én hozok csak áldozatokat, akkor sanszos, hogy egyoldalú, és még ideje korán le kell lépni.
Vagy pl egy srác nem érdeklődik úgy igazán felőlem, csak felületes marhaságokkal próbál elkápráztatni, folyton belecsempészi a szex témát a társalgásba ilyen burkolt megjegyzésekkel, akkor valszeg csak dugni akar...
Így hirtelen ezek jutnak eszembe.
20L
A nőt kihasználó férfiról tudok mesélni, de gondolom, javarészt fordítva is igaz:
- Rávesz, hogy csinálj meg helyezze dolgokat, pl. te főzz, "mert te tudsz a legjobban", és ezzel ki vannak küszöbölve a kajakiadások.
- Eléri, hogy hozzád költözhessen, vagy valamilyen mondvacsinált ürüggyel, vagy magát sajnáltatva, de mindenképp a nyakadra mászik. Ha meg sem említi, hogy esetleg nála legyetek inkább, akkor sejthetőek a továbbiak...
- Elvileg rengeteg mesélnivalótok van egymásnak, de ő elintézni a beszélgetéseiteket egy fél mondattal azt' kész. Ez az élősködő életmód egyik legnyilvánvalóbb megnyilvánulása. Legalábbis eddigi tapasztalataim szerint.
- Motiválatlan, érdektelen azokban a tevékenységekben, amit együttes erővel könnyeben össze lehetne hozni. Nem szalad segíteni neked, ha mondjuk valami nem mindennapi fizikai munkát vagy kénytelen végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!