Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőies leszbikusok! Miről lehet észrevenni nálatok, hogy a saját nemetekhez vonzódtok?
rólam csak akkor lehet megmondani szerintem, ha van a közelben olyan lány aki bejön (és szerencsémre mindig leszbik jönnek be...:D) olyankor látom, hogy néz, én is nézem, mosolygok rá
amúgy nem hiszem, hogy látszana rajtam
hogy nagyon előzékenyek és udvariasak~ nem beszél a pasikról, vagy ha igen, akkor semlegesen, esetleg lefújolóan. ha tényleg a csajokhoz vonzódik, akkor megnéz hosszasan egy jó csajt, ha titkolja gyorsan el is kapja a fejét.
Mondanak olyat is, hogyha a gyűrűs ujj hosszabb mint a mutató ujj, akkor tuti a csajok jönnek be neki *persze ez vicc, de mókás megfigyelni, az én csajomnál bejött, de nálam pl nem..*
Hogy ha mondjuk sulis emberkéről van szó, akkor lányokat rajzol, esetleg meleg férfiakat *ez két értelmű, az én osztályomban nagy meleg fanság van, és 70% heteró..*
Ha nem szingli, akkor kézen fogva sétál barátnőjével *ez sem mindig igaz* de h ha smárol egy csajjal, az szinte 100%... A füzetében lány nevet irogat, akkor elég gyanús. Vagy h ha híres emberek, akikért odáig van, azok nők.
A járásról h picit lazább, az ülésről h nem rakja keresztbe a lábát.. persze ez is csak tipp...
Ha bejössz neki, akkor fröltölget veled pl. Vagy hogy nagyon sok bókot mondd lányoknak, jajj nagyon szép vagy ma, de jó ez a cipő.. ilyesmi.. nem egy két bókra gondolok, hanem sokra..
Jelenleg ennyi jutott eszembe. Hogyha ebből 5 meg van, akkor eléggé nagy valószínűséggel van valami a csajban.. Persze ez sem biztos, teljesen ember függő, meg vannak emberek, akik mások, de még nincsenek abban a szakaszban, hogy felvállalják. Mindenesetre sok sikert a gayradar kifejlesztéséhez, azért ki lehet szúrni, rengeteg más van.^^ remélem segítettem
L/14/bi
Rólam simán meglehet(ne) mondani, ha figyelnének az emberek. Ha valaki tetszik az látszik a nézésemen, de senkinek nem esik le amúgy. Egyébként gyűrűről.
Mások, akiknek később mondtam el, hogy mi a helyzet, azt mondták a tetoválásokról gondolták. Na ez hülyeség... De jó tudni, hogy az emberek nem néznek a dolgok mögé, csak azt veszik észre ami kiszúrja a szemüket:) Én észre szoktam venni a másikon, akkor is ha totál nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!