Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép, nőies leszbikusok valójában nem léteznek? Tehát az a nő, aki nagyon csinos, nőies kívül-belül, az csak csontheteró lehet?
Ezt a hülyeséget honnan vetted????#
Igen sok nöies leszbikus nö van, ahogy kimondottan férfias megjelenésü meleg férfiak is.
Kedves 3-as Válaszolóm! Ne aggódj, hagyok a férfiaknak szép,nőies nőket ;) Eleve, kevés leszbikus és biszex nő van, és értelemszerűen kevesebb köztük a szép,feminin nő, úgyhogy hidd el, a heteró nők közt rengeteg Neked tetsző,szép nőt fogsz találni! ;)
A többi Válaszolómnak is köszönöm a kommentjeiket, megnyugtat,hogy köztünk is vannak szép, nőies nők, csak valahogy nekem a leszbikus/biszex nőknek szánt rendezvényeken nem igazán jött át :) Én is nagyon nőies nő vagyok, de nem teljesen leszbikus, inkább enyhén biszex, mert a nagyon vonzó, kellemes személyiségű férfiak nekem is tetszenek, de ha választási lehetőségem lenne, hogy egy szép, nőies nő vagy egy nagyon vonzó férfi hajt rám, akkor a nőt választanám. :)
A leszbikus és a "csontheteró" között azért még nagyon színes a skála.
De egyébként leszbikus nők között is vannak gyönyörű, nőies nők.
És biszexek között is. Csak maximum nem annyira lesz egyértelmű kivülről a szexualitása. Én biszex vagyok, és kifejezetten nőiesnek tartom magam. És ismerek másokat is akik azok ;)
megen a jó öreg sztereotípiák.
minden lezbikus fiús, kövér, csúnya nő!!
minden feminista szőröslábú szörnyeteg!
így van!
Dehogynem vannak! :-P Rólam senki nem mondaná meg, hogy az vagyok, pedig de.. én is a nőies leszbikusok táborába tartozom! :-)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!