Számos csinos és szép lány miért használja a tömegközlekedést?
van aki, bár jól néz ki nem használja a külsejét semmilyen előny szerzésére, se anyagilag, se férfiakkal szemben, mert a belső jó tulajdonságait tartja fontosnak, és azok révén akar boldogulni
a magam részéről ezt sokkal becsülendőbbnek tartom
Azért B+, mert a szépségük nem viszi el a pichájukat a fotózásra B+!
Gondolkozzál már néha azért!
A fenti jó érveken felül amivel kiegészítem a válaszok sorát:
gondolj bele, ha van egy bizonyos, vagy több fajta érdeklődési köre valakinek -legyen az szép lány, vagy akárki-, akkor ha ezen hobbijai közül van legalább egy, amelyben ambicionált, akár megélhetésre is, akkor elviheti az idejét...
És a szabadidejét kellene feláldoznia modellkedésre, már ha akarná, de hát az ember örül, ha van szabadideje is, nemde...?
A pénz nem minden. Ha valakinek más tevékenység fontosabb, akkor nem marad(na) ideje modell munkát vállalni.
(Ettől még persze megfontolandó annak, számára, aki úgy is néz ki.)
Kérdező, áruld már el nekem, hogy szerinted mennyit keresünk egy fotózással szerinted?
Megmondom neked: közepes ügynökségnél, megbízásonként kb 20-40 ezer körüli az összeg, a szükséges időtől, és átöltözések számától függően. És megbízás sincs mindig, portfólió alapján választanak ki, van hogy egy hónapban 3-4 munka is akad, de van hogy hónapokig semmi. Nagy a konkurencia, ez nem úgy működik, hogy te elmész egy ügynökséghez, és onnantól kezdve napi szinten tolják neked a százezres kampányokat. A modellek kb 0.1%-a keres annyit, hogy fél éven belül autót vehessen.
Leírom az én történetem.Engem LESZÓLÍTOTTAK, tehát nem én házaltam a képeimmel. Megtörtént az elbeszélgetés, hogy mit vállalok(fotómodell, kifutó, statiszta, hosztesz, akt stb) majd megcsinálták a képeket, amikből a legjobbak bekerültek a rendszerükbe. És csak akkor szóltak, ha kiválasztottak, de még ezután is van egy személyes válogatás.Tehát arra, hogy te fél év alatt több százezret, nemhogy milliót összeszedj, szinte nulla, hacsak nem vagy egy Palvin Barbi pl.
1. Ez olyan, mint hogy majdnem minden kisfiú mozdonyvezető, vadászpilóta vagy forma 1-es versenyző akar lenni. Csak éppen mindegyikből van szükség nagyjából 20-30 darabra, a maradék pár millió meg megy melózni.
2. A modellkedés sem úgy megy, hogy odamész, lefotóznak oszt dől a lé. Az X6-os BMW-ben ülő cicababák nem modellkedésből hoztak össze milliókat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!