Számos csinos és szép lány miért használja a tömegközlekedést?
Figyelt kérdés
Néha látok a buszon/villamoson olyan szép lányt, aki modellkedéssel simán kereshetne annyi pénzt, amiből egy normális autó simán megvan. Persze a legtöbb ilyen csaj ki is használja a szépségét (modellkedés vagy "egyéb" formában) és rendszerint ezeket a csajokat látom az X6-os BMW vagy Q7-es Audi kormánya mögött, de mégis vannak olyan csajok, akik olyan szépek, hogy az ember nem érti, miért kínozza magát a tömegközlekedéssel, az állandó várakozással, kényelmetlen utazással. Lehet csak én vagyok ilyen sznob, de ha én is egy jóképű, magas szépfiú lennék, akkor azonnal egy modellügynökség felé venném az irányt és a fotózásokért kapott pénzből még az első félévben vennék egy kocsit és örökké elfelejteném a buszon való nyomorgást.2017. márc. 11. 15:52
21/21 anonim válasza:
Kérdező, inkább örülj annak, hogy tömegközlekedő eszközökön is látsz szép nőket, akikkel adott esetben ismerkedni is lehet! ;)
És, ahogy előttem is írták: a szép nők nagy része nem a külsejéből él, mert nem minden szép nő sekélyes. Sőt, az igazán szép nők pont azok, akik intelligensek is, és normális értékrendjük van.
A másik pedig: Budapesten, de vidéken is sokkal olcsóbb, kényelmesebb tömegközlekedéssel utazni, mert nagyvárosokban parkoló kevés van, másrészt környezetkímélőbb a tömegközlekedés. ( a régi buszok nem feltétlenül, de azok a belvárosok,ahonnan az autókat kitiltják, sokkal egészségesebb a környezet. De a legjobb az lenne, ha mindenki biciklivel járna Pesten, és nem lenne egyáltalán koszos a levegő)
30/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!