Fiúk ti az alacsony vagy a magas, aranyos vagy csinos lányokat/nőket részesítitek előnyben?
konzum helyeket ismerek
a magas, vékony, nagyszemű, szőkék mennek a legjobban
magas, vekony, sportos.
Az "aranyost" mint kategoriat nem tudom hova tenni. En arra mondom hogy aranyos, akire udvariassagbol nem akarom ramondani hogy ronda.
Köszönöm a válaszokat. :)
Én az aranyost inkább a kissé babaarcú lányokra érteném meg persze a viselkedés.
Nálam a magasak a nyerők, mert én is magas vagyok. Az 'aranyos' és 'csinos' közt nem igazán tudok különbséget tenni, mivel nem egymás ellentettjei. Sőt, eleve az a legjobb, ha az ember sokféle tud lenni.
# 4: Még mindig nincs olyan, hogy "a fiúknak". Nincs egy darab kinevezett közízlés, és minden bizonnyal a mintavételed hibás.
nekem kifejezetten sokkal jobban bejönnek az alacsonyabb és aranyosabb, átlagosabb lányok, mint a magasak és a feltűnően csinosak. sőt még a csúnyácskákban is meg tud fogni akár egy-egy tökéletlenség is, főleg ha a személyisége szimpatikus és illik hozzá (meg hozzám is ,-)).
én úgy szoktam megfogalmazni, hogy sokkal inkább a helyes lányok tetszenek, mint a közvélekedés szerint szépek. persze ez furcsa megfogalmazás, mert én őket látom szépnek, szóval én a mások szerint is feltűnően szépeket kicsit máshogy látom szépnek...
mondjuk,hogy magas... de mi számít annak?
165-től fölfelé,de 172-nél nem magasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!