Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk ti az alacsony vagy a...

Fiúk ti az alacsony vagy a magas, aranyos vagy csinos lányokat/nőket részesítitek előnyben?

Figyelt kérdés
A véleményetekre lennék kíváncsi :) a lányok véleményét is szívesen meghallgatom.

2015. dec. 27. 23:44
1 2
 11/13 anonim válasza:
A magas hölgyeket preferálom.
2016. márc. 9. 12:38
 12/13 anonim válasza:
Nekem mindig is teljesen mindegy volt, ha magasabb volt nálam, az sem érdekelt - ellenben volt már barátnőm, akit zavart a méretkülönbség. Én 175cm vagyok, szerintem ez átlagos. Lényeg, hogy nem a magassága miatt fogom szeretni, hanem azért, aki.
2016. márc. 13. 08:08
 13/13 anonim válasza:
Még annyi, hogy igen, ma valóban a hosszú lábú, magas, divatosan öltözött hölgy a szépségideál. Nekem épp ezért soha nem imponáltak, mert amilyen jól néztek ki, annál nagyobb csalódást okoztak. A barátaimnál is inkább számít mondjuk az alak, az arc szépsége, még a mellméret sem elsődleges, nem is ismerek senkit, aki magasság alapján szelektálna.
2016. márc. 13. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!