Fiúk. A magasabb vagy alacsonyabb lányok a nyerőbbek?
Figyelt kérdés
Úgy értve, a veletek nagyjából egymagasak, vagy a sokkal alcsonyabbak?
Mert sok helyen olvastam, hogy az alacsony lányok milyen kis cukik. De ezek szerint a magas lányok nem is igazán vonzóak?
2015. jan. 27. 18:56
2/24 anonim válasza:
egy magas vagy alacsonyabb. De nem szempont, csak egy opció :)
3/24 anonim válasza:
Dehogynem!
Az alacsony lányok legtöbbször aranyosak, cukik, ahogy mondtad is, sokkal nehezebben lesznek dögösek, mert ha még magukra is kapnak valami dögöset, reakció: egyelek meg, de édes vagy, na gyere ide!
Viszont egy hosszú lábú, magas nő harisnyakötőben... Mmm.
4/24 anonim válasza:
185 vagyok:D szóval alap a magas, 175 + , 150 centis lánnyal furán néznék ki......
5/24 anonim válasza:
Úgy a vállamig érők. Az olyan 166-170 cm
6/24 anonim válasza:
Magasak. 188 cm magasan nem tudom mit kezdenék egy 160 vagy még alacsonyabb csajjal. Ne is látom ha magam elé nézek.
7/24 anonim válasza:
Inkább alacsony.
Undorítoak a magas nők.
9/24 A kérdező kommentje:
7-es, leírod, akár privátban, hogy miért gondolod ezt? Csak mert most azt hiszem sokakat megsértettél.
2015. jan. 27. 19:03
10/24 anonim válasza:
Szerintem mindenki a "méretei" szerint választ.
Gondolj bele, egy 190 centi fiú, hogy nézne ki egy 150 centis lánnyal?
De mondjuk, ha egy fiú alacsony 170 centi akkor annak ideális a 150 centi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!