Van itt 165 centiméternél alacsonyabb cuki lány, aki ismerkedne?
Attól automatikusan cuki lesz egy lány/nő hogy alacsony?
Szerintem a viselkedése, az apró megnyilvánulásai, a nem szándékos dolgai tesznek egy nőt/lányt cukivá. Így lehet egy 180 centis hosszú combú is, ahogy egy 160as kis méretű is aranyos s cuki is.És a legszebb hogy nem azért, mert az akar lenni.
4. Szerintem nem. Én ahogy fentebb is írtam, a 180as nőt is tudom aranyosnak, cukinak tartani, és szerintem szeretni is tudnék egy nálam magasabbat is. Nem hinném hogy a centikbe szeret bele valaki. Én magam 170 vagyok az itthoni centi szerint.
De nem zavarna ha a barátnőm egy fejjel magasabb lenne, vagy épp kettővel alacsonyabb.
Az se ha sportosabb, vagy izmos.
Szerintem a külső vonzalom az alkat, az arc és sok más függvénye, a belső meg aztán főleg soké, de nem azé, hogy most hogy mutatunk közösen, vagy mennyire magas egyikünk vagy másikuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!