Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Számos csinos és szép lány...

Számos csinos és szép lány miért használja a tömegközlekedést?

Figyelt kérdés
Néha látok a buszon/villamoson olyan szép lányt, aki modellkedéssel simán kereshetne annyi pénzt, amiből egy normális autó simán megvan. Persze a legtöbb ilyen csaj ki is használja a szépségét (modellkedés vagy "egyéb" formában) és rendszerint ezeket a csajokat látom az X6-os BMW vagy Q7-es Audi kormánya mögött, de mégis vannak olyan csajok, akik olyan szépek, hogy az ember nem érti, miért kínozza magát a tömegközlekedéssel, az állandó várakozással, kényelmetlen utazással. Lehet csak én vagyok ilyen sznob, de ha én is egy jóképű, magas szépfiú lennék, akkor azonnal egy modellügynökség felé venném az irányt és a fotózásokért kapott pénzből még az első félévben vennék egy kocsit és örökké elfelejteném a buszon való nyomorgást.

2017. márc. 11. 15:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
18%
arra biza senki nem is gondol, hogy azért nem jár autóval, mert bár jó az alakja meg szép az arca, de lehet olyan buta, mint a föld, így nem sikerült neki jogsit szereznie...XD még ez is lehet nem? ott áll a garázsban az X6-os, de nem vezetheti.
2017. márc. 11. 17:19
 12/21 anonim ***** válasza:
31%
nem akkora kivaltsag a szepseg,baratom... csak azok hiszik annak,akik atlagosak,vagy csunyacskak... akik rendelkeznek vele,azok altalaban tudatukben sincsenek azzal hogy ok szepnek szamitanak-e vagy sem... most komolyan egy emberi lenynek,fuggetlenul attol hogy szep vagysem,az az elso dolga hogy felszedjen valami gazdag hulye gyereket,hogy az majd hordozza ot mindenhova,hogy ne kelljen tomegkozlekednie? hat a fuggetlensegem,es a celjaim sokkal fontosabbak annal,hidd el.. le ulok en a roma gyerek melle is a buszon,es hasznalaom a hugyszagu vontatot is.legalabb sok penzt sporolok meg,mintha benzinnel jarnek.. lehet hogy ha lenne egy gazdag kedves parom,akkor nem kellene a buszon nyomorogni,de kellene mellette eleget...(persze tisztelet a kitelnek)
2017. márc. 11. 17:24
 13/21 anonim ***** válasza:
86%

Ha valaki munkahelyről akar elmenni kajálni, s ott a metró, 2 megálló a hely, minek üljön autóba?

Vagy ha egyáltalán nem tud vezetni mit kellene csináljon?

Mellesleg attól hogy valaki szép, nem hinném hogy ömlik a pénz a zsebébe.

2017. márc. 11. 19:24
 14/21 anonim ***** válasza:
65%

Attól még, hogy valaki szerinted szép, nem biztos, hogy modellnek való. A kettőnek nincs köze egymáshoz.

Az is igaz, amit az egyik előző írt, hogy a legtöbb szép ember valószínűleg nem azon gondolkozik, hogy ő a külseje miatt mivel utazzon, mivel a saját kinézete természeten.

Illetve sokszor nem kifizetődő az autó.

2017. márc. 11. 20:22
 15/21 anonim ***** válasza:
Én utálom a tömegközlekedést, nem is vagyok csúnya. De eddig sajnos egyetlen modellügynökség sem keresett meg, nincs is olyan barátom akinek x5 lenne. Sajnos a szüleimnek sincs autója, lottón sem nyertem pedig ha megtörténne ez a csoda első utam a bankból egy márkakereskedésbe vezetne és vinnék egy készleten lévő autót. Jogsim van 20 éves korom óta, de nem vezettem sajnos azóta. Van aki nem szerencsés az életben és a szépség nem elég. Igy marad a BKV..
2017. márc. 11. 21:35
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Most komoly? Ha valaki szép, annak kötelessége modellkedni?😕

Huhhtejóeg...

2017. márc. 12. 07:04
 17/21 A kérdező kommentje:
#16: Hát ha van esze az illetőnek ott kamatoztatja a szépségét, ahol csak tudja. (hostess, háttértáncos, fotómodell vagy ha könnyűvérű, akkor már egyetem alatt gold digger). Előbbi három még nem is erkölcstelen és elég nagy lehetőség van benne.
2017. márc. 12. 12:07
 18/21 anonim ***** válasza:
Azért az álag hostess munka nem fizet annyira hogy saját magát is eltartsa a szép lány és autót is vásároljon. De ez igaz a fotómodellekre is.
2017. márc. 12. 12:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Egy jobb használtautó 2 millió. Ennyit összeraki nem olyan egyszerű ilyen munkákból.
2017. márc. 12. 12:39
 20/21 veterán vas ***** válasza:
73%

Kérdező!

Helytelen következtetés, hogy ha valakinek szép az arca és jó az alakja, akkor csak modellkedéssel vagy "egyéb" formában kereshet pénzt.

Nem tudom milyen közegben élsz, de tévedés azt hinni, hogy minden csinos nő a testéből él.

Van másfajta életút is.

2017. márc. 12. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!