Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép, nőies leszbikusok valójában nem léteznek? Tehát az a nő, aki nagyon csinos, nőies kívül-belül, az csak csontheteró lehet?
Figyelt kérdés
2017. márc. 25. 22:18
11/16 anonim válasza:
Hali! Talalkozz velem, mas lesz a velemenyed ;) 24/l
12/16 anonim válasza:
Nőies vagyok és szép is. A barátnőm is ilyen. Vagyunk páran, csak nem vesznek észre bennünket. ;)
14/16 anonim válasza:
En is ilyen vagyok h senki nem talalna ki rolam h leszbikus vagyok, annyira heteronak nezek ki.. Talan emiatt nem talalkozol ilyen emberekkel mert te sem gondolnad h azok:)
15/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat. Örülök, hogy vannak rajtam kívül is szép, nőies leszbikusok . Sokan írtátok, hogy Ti is és a barátnőtök is szép,nőies nő. De akkor hol ismerkedtetek meg egymással? Mert leszbikus társkeresőn ezek a lányok többsége kamus, vagy leginkább az ország másik végében élnek,(és velem előfordult olyan is, hogy a közelemben élő ilyen típusú leszbikus nővel nem vonzódtunk egymáshoz) és nekünk szánt rendezvényeken pedig ilyen lányok egyszerűen nincsenek. Valamilyen tippet légyszí adjatok, hol keressek ilyen lányokat/nőket! Köszönöm!
2017. ápr. 15. 10:25
16/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nem tudom, hogy milyen rendezvényekre gondolsz pontosan, de például a legutóbbi Ösztrosokk bulin voltak szép számmal nőies lányok is. Eddig mindig azt írták, hogy ilyen bulikon nagyon kevés van, de én nem ezt tapasztaltam. A jövőhónapban tervezek is menni megint. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!