Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy deríthetném ki egy leszbikus lányról, hogy csak a lányok jönnek-e be neki, vagy biszex-e?
Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm, aki leszbikus és nemrég elkezdett velem beszélgetni. (eddig nem nagyon beszélgettem vele) Ez viszont eléggé flörtölésbe ment át nemrég. ez miatt zavarban vagyok, mert nem tudom hogy csak szórakozik, vagy tényleg bejövök neki és nem csak leszbi, hanem bi. (bocs, ha hülyén fogalmaztam :P) és bevallom nem merek rákérdezni, mert akármi a válasz, elég hülyén jönnék ki belőle. Mit tanácsoltok, mit tegyek? 18F2017. júl. 20. 18:50
1/6 anonim válasza:
Figyeljed meg a testbeszédét, mikor veled és mikor más fiúkkal beszél, valamint lányokkal, figyeljed meg a különbségeket! Figyeljed a tetszésre, és a barátkozásra utaló jeleket!!!
2/6 Amenadiel válasza:
Szerintem kérdezd meg hogy mit szeretne tőled mert az üzenetei alapján félreérthetően kommunikál veled.
3/6 anonim válasza:
Szerintem legyél őszinte vele, mondd el azokat amiket itt is.
5/6 anonim válasza:
ha flörtöl veled, akkor valszeg tetszel neki.
De legegyszerűbb ha elhívod randira.
6/6 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy volt e mar baratja. :D
Amúgy nem tudom, én eléggé lefagynék, ha ezt egy fiú (aki esetleg tetszik nekem) megkérdezné, hogy amúgy flörtölök-e vele.
Szerintem (bocs ha már késő :D) ne így kérdezz rá.
Inkább, mintha csak kíváncsi lennél. Pl eljátszod, hogy nem igazán érted ezt a leszbi dolgot és rákérdezel, hogy ő össze jönne-e fiúval.
Nekem ez tűnik a legtermészetesebbnek.
*egy biszex lány*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!