Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítheném ki?
Sziasztok. Középsuli kezdete óta tetszik egy csaj, ez kb. 2 évet jelent. Egy ideig csak távolról néztem, nemrég viszont ráírtam. Közismerten egy aranyos, kedves kiscsaj. Ehhez hűen ilyen formában is válaszolt, kellőképpen rendes volt.
Tegnap viszont sokkoló hír jutott a fülembe: állítólag leszbi. Ez magyarázná azt, hogy miért nem mutatkozott soha se az állítólagos csávóival, illetve miért nem tudott róluk senki.
Kinézetre viszont nagyon-nagyon szép lány, aranyos arca van, a testalkata is ideális. A stílusa, az öltözködése, a kinézete is lányos, a hangja meg egyszerűen bizsergeti a fülem. Egyáltalán nem tudnám elképzelni róla, hogy valóban a lányokhoz fűzik szorosabb érzelmek.
Engem ez teljesen lesokkolt. Hogyan tudnám kideríteni, hogy ez tényleg igaz-e?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!