Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derítheném ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Középsuli kezdete óta tetszik egy csaj, ez kb. 2 évet jelent. Egy ideig csak távolról néztem, nemrég viszont ráírtam. Közismerten egy aranyos, kedves kiscsaj. Ehhez hűen ilyen formában is válaszolt, kellőképpen rendes volt.

Tegnap viszont sokkoló hír jutott a fülembe: állítólag leszbi. Ez magyarázná azt, hogy miért nem mutatkozott soha se az állítólagos csávóival, illetve miért nem tudott róluk senki.

Kinézetre viszont nagyon-nagyon szép lány, aranyos arca van, a testalkata is ideális. A stílusa, az öltözködése, a kinézete is lányos, a hangja meg egyszerűen bizsergeti a fülem. Egyáltalán nem tudnám elképzelni róla, hogy valóban a lányokhoz fűzik szorosabb érzelmek.

Engem ez teljesen lesokkolt. Hogyan tudnám kideríteni, hogy ez tényleg igaz-e?

2017. jún. 30. 15:30
 1/2 mcrgt2 ***** válasza:
Hát nehez dolog lenne mert azert az milyen dolog lenne ha csak siman megkerdeznéd tole foleg ha nem is igaz. Probald meg sokszor ugy megkozeliteni hogy ne vegyen eszre es kihalgatni miket beszél hogy beszel arrol amit mond meg messzirol nezd azt hogy kiket néz inkább fiukat vagy lányokat.
2017. jún. 30. 15:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia, próbálj közeledni hozzá és nézd meg hogy reagál. Pl. hivd el egy randira.
2017. jún. 30. 15:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!