Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem konkrétan a leszbik jönnek be nekik, csak eleve odavannak a nőkért, hát még ha kettő van belőle, az meg, hogy hármasban egy leszbi párral csinálják, az meg ilyen elérhetetlen álom számukra.
Egyébként meg mi az hogy te nem lennél azért leszbi?? Az ember az nem lesz leszbi valamilyen célért, hanem vagy az, vagy nem :'D
Mert odaképzelik magukat két nő közé.
Mondjuk ez lehet hülyeség, mert akkor a nőknek is bejönne két pasi...
én se azért vagyok leszbi, hogy bejöjjek a pasiknak... elég fiús vagyok ráadásul, részben azért is, hogy végre ne nyomuljanak rám a srácok, de így is... én nem is értem őket...
egyébként valószínűleg látják, hogy jó testem van, ronda sem lehetek és baromira laza meg közvetlen vagyok én gondolom ezért jövök be sokaknak :)
inkább a biszexekre gerjednek nagyon egyébként, mert egyből hármasban reménykednek és csomó ilyen lányt ismerek, akik biszexek de nem láttam, hogy csajokhoz bármi közük lenne, inkább csak azért mondják, hogy tetsszenek a srácoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!