Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek a nőies vagy a fiús...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek a nőies vagy a fiús lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

2018. febr. 9. 20:35
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem meg az az irritáló hogy egyesek ilyen apróságokon felkapják a vizet, ráadásul ilyen durván.
2018. febr. 10. 15:20
 22/35 anonim ***** válasza:
39%
Nekem a nőies lányok jönnek be. Valahogy úgy fogom fel,hogy azért szeretem a lányokat,mert nőiesek. Ha a fiúsat szeretnék akkor ott vannak a pasik.:DD
2018. febr. 10. 17:17
 23/35 anonim ***** válasza:
46%

En elfogadom mindenkinek az izleset...

De azert furcsa hogy kb ferfinak tekintitek azokat a noket akik fiusak:D

Nagy fogalomzavarban szenvedtek es ez nem csak izles kerdese, kulonben nem mondanatok ilyet hogy “akkor fiut valasztanek”.

Nem lattatok meg meztelenul fiut es fius lanyt?:D nem erzitek a kulonbseget?

Atyaeg.

2018. febr. 10. 17:37
 24/35 anonim ***** válasza:
32%

Én a személyes véleményem írtam le erről. Nem kell nekemesni :P.

Egyetértek abban,hogy más van egy fiú és egy fiús lány lába között,de engem speciel nem vonz sem például a rövid haj,teljesen fiús kinézet. Attól engem nem zavar,ha másnak bejön,de ne ess nekem,ha én így gondolom. Nem kértem ki senki véleményét.

Valamiért azt érzem,hogy nagy valószínűséggel te egy fiús lány vagy,s ezért estél nekem,de attól én még ezt mondom,gondolom.:DDD

2018. febr. 10. 20:24
 25/35 anonim ***** válasza:
Pontosan a nőies viselkedése,kinézete miatt vagyok oda egy lányért,ha valaki megtetszik. Ilyen az "izlésem" :P :DDD.
2018. febr. 10. 20:26
 26/35 anonim ***** válasza:
46%
Olvasd el parszor es megerted mit mondtam:)
2018. febr. 10. 20:42
 27/35 anonim válasza:
100%
#17-essel maximálisan egyetértek. Sok fiús lány nem tudja elviselni,hogy egyeseknek nem jönnek be. Persze van akinek igen,én sem állítom,hogy nem kellenek senkinek,rondák,stb csupán számomra nem vonzóak. Ennyi :DD.
2018. febr. 10. 21:55
 28/35 anonim ***** válasza:
46%

Senki nem fogja fel, hogy nem akarunk mindenkinek tetszeni.

Az zavar mikor ilyet mondanak hogy “aki fius lanyt szeret az latens hetero” meg ilyen fogyatekossagok:D

Latom senki nem ert meg:”(

2018. febr. 11. 11:56
 29/35 anonim ***** válasza:
9%
Senki nem állította azt,hogy “aki fiús lányt szeret az latens heteró”,csak elmondtuk páran az "izlésünket",amire te meg páran belénk álltatok. Kérlek ne láss bele dolgokat a válaszokba. Tanulj meg helyesen értelmezni!;D :P :DD
2018. febr. 11. 12:13
 30/35 anonim ***** válasza:

Dehogynem csak toroltek azt a valaszt.

Te is igen hasonlot nyomtal azzal, hogy “ha fiusat akarnek, fiuval lennek”

Mintha a ketto ugyanaz lenne egy leszbikus szemeben:D

Na de hagyjuk, mert ugyse jutunk kozos nevezore.

2018. febr. 11. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!